2777
2789

خانمه تو بچگی تجربه ی جدا شدن روح از بدن رو داشته...

خیلی قشنگ بود...میگفت درختی که تو حیاطشون بوده،از برگ اول شروع کرده تا همه ی برگ ها از خدا بابتشون تشکر میکرده...انگار اینجوری بوده که اون درخت مادر بوده و برگ ها بچه هاش بودن.....خیلی عجیبه...میگفت برگهای یه شاخه مثل اعضای یه خانواده که دور هم نشستن‌و صحبت میکنن با هم صحبت میکردن....حتی بحث علمی میکردن و یکی از برگ ها نظریه ی برگ دیگه رو با یه سری دلایل رد میکرد...

.

آقا خیلی قشنگ بود این برنامه...خبری از بهشت و جهنم نبود...اما هر چی بود فقط خوبی بود...حس خوبی دارم ....حتی اگه به این برنامه اعتقادی هم ندارید،پیشنهاد میکنم ببینید شاید رفتارتون نسبت به گیاهان و دیگر موجودات زنده عوض شد...

من که واقعا ناراحت و پشیمونم...قبلا اگه گلی میدیدم خوشم میومد میکندم....دیگه به خودم اجازه نمیدم حتی یه برگ از درخت جدا کنم.

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهشت وجهنم وعده خداست وحقه.ایشون وبقیه تجربه گرا فقط روحشون واسه ی زمان مختصری پرواز داشته وطبق برنامه ریزی خالقمون قرار بوده برگرده ب کالبدش.بهشتوجهنم قرارنیس برای بندگان ساده خدا مورد نمایش قراربگیره

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یعنی واقعا عروسکم تو اون دنیا خوشحاله؟خانومه گفت همش در حال بازی بودم ویه خوشحالی عجیبی داشتم😔😔میت ...

عزیزم اگ خدای نکرده زبونم لال بچه از دست دادین شککککک نکنین از بهشتیانه😍

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یعنی واقعا عروسکم تو اون دنیا خوشحاله؟خانومه گفت همش در حال بازی بودم ویه خوشحالی عجیبی داشتم😔😔میت ...

شما بچه تونو از دست دادین؟

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

عزیزم اگ خدای نکرده زبونم لال بچه از دست دادین شککککک نکنین از بهشتیانه😍

میترسم اونجا اذیت شه

خیلی بهم وابسته بود خیییییییلی

بعد رفتنش یه عمل داشتم وقتی بیهوش شدم اومد پیشم مث روز روشن ،غصه منو داشت،اصلا شبیه خواب واینا نبود خود واقعیت بود

..........
[QUOTE=374757729]میترسم اونجا اذیت شه خیلی بهم وابسته بود خیییییییلی بعد رفتنش یه عمل داشتم وقتی بیه ...

دعا کنید برم پیشش ،داعونم بخدا تاابد هم باشه سرد نمیشه ذره ای برام وزجر میکشم،از این زجر خسته م

..........
میترسم اونجا اذیت شهخیلی بهم وابسته بود خیییییییلیبعد رفتنش یه عمل داشتم وقتی بیهوش شدم اومد پیشم مث ...

واااای دختر دختر این چ حرفیه یه فرشته ی بی گناهه کوچولورو باما ادم بزرگای گناهکار یکی میدونی.؟خوش ب اون سعادتش خووووش بحالش خوش ب اقبالش من وامثال من ترس جهنم وگناهای زیادمون داره ابمون میکنه.میشه بپرسم مهمون خداجون چندسالشون بود؟

دعا کنید برم پیشش ،داعونم بخدا تاابد هم باشه سرد نمیشه ذره ای برام وزجر میکشم،از این زجر خسته م

مادر منم حال شمارو داره ومنی ک خواهرم ک عین دخترم بودو ازدست دادم باگوشت وخون ودلم درکت میکنم