2777
2789
عنوان

با این شوهر و خانوادش چیکار کنم

270 بازدید | 23 پست

من ترکم و اصلا لهجه ندارم ولی مامانم داره بعد خانواده شوهرم اصلا وضع مالی و زندگیشون داغونه بعد لهجه مامانم جلو خودم مسخره میکنن دنبال سوژن واقعا چیکار کنم:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت اصالتا کجاییه ؟از خداشون باشه لهجه خیلی قشنگیه داره نشون میده ی زبان دیگه بلده

تهران

واقعا هیچ کاری براذمن نکرده خانوادش یبار ی مناسبت ی شال نخریدن میگن حنابندون ک مادرت میگیره ما نمیاییم اخه مگ میشه ما چی بگیم ب فامیلا واقعا خیلی داغونن اما دنبال مسخره کردن منن از هر جرفم ی چیز دیگ در میارن

میدونی دارم ب این فکر میکنم ک کسایی ک ازین اخلاقا دارن کلا اولا اگه شعور داشتن هیچی نمیگفت بعدشم شما هر کاری بکنید اونا به راهشون ادامه میدن چون شخصیت ندارن خیلی باید واقعا بیشعور باشی

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖

اون لحظه سکوت کن از پیش شون بروبعدشم تا چند روز سرسنکین باش باهاشوناگه شوهرت هم درک ات میکنه تو خلوت ...

سرسنگین میشم امتحان کردم میگن تو قیافس قیافه میگیره بعد بدتر طلبکارن 

تهرانواقعا هیچ کاری براذمن نکرده خانوادش یبار ی مناسبت ی شال نخریدن میگن حنابندون ک مادرت میگیره ما ...

جا برا تجدید هست؟

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

چه بی فرهنگن تو هم می‌شینی نگاشون میکنی؟؟؟؟من باشم خشتکشونو میکشم رو سرشون

واقعا دوس دارم دعوا کنم حتی سبک شم اما اصلا انقد پروعن وقتی گناهی ندارم هم گناهکارم میکنن مثلا اخرین بار برادرشوهرم و شوهرم دعواشون شد مادرشچهرم سه تا زد تو گوشم:(((((

میدونی دارم ب این فکر میکنم ک کسایی ک ازین اخلاقا دارن کلا اولا اگه شعور داشتن هیچی نمیگفت بعدشم شما ...

واقعا

همیشه فک میکنم چی میشد نرمال بودن اذیت نمیکردن من واقعاااا هیچ کاری بهشون ندارم هیچی نگفتم چیمیشد انقد بد نبودن باهام