2777
2789

خواستم بگم خیلیم حرف بیخودیه 

این ماه بدون مدیریت و بی پروا خرج کردم 

و الان توی بی پولی مطلق دارم غلت میزننننننننننننم 

هر چقدر پول داشته باشی همونقدر داری 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

خب معلومه ! اون بخشیدن پوله که هر چی بیشتر ببخشی بیشتر گیرت میاد!

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حصرت امام صادق علیه السلام فرمودند‌

تا خرج نکنی پولت برکت پیدا نمیکنه.

معنیش این نیست بری بریزی بپاشی و بعد بگی کو پول نیومد😵‍💫

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

اتفاقا من وقتی توحسابم پول دارم هی پول بیشتری میاد روش ولی وقتی بی پولی و بی مدیریتی پیش میکنم همیشه تو بی پولی میمونم

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

موواااافقم منم این ماه همچنین کاری کردم الان لنگه پنج تومن هم هستم😭😂

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

اصلا اینجوری نیست کی این حرف بهت زده خودت با چه عقلی باور کردی ما مجبور بودیم هرچی پول داشتیم خرج کردیم الان دیگه کلا هیچی نداریم اینجوری بود باید الان میلیاردر می‌شدیم با این حساب حرفت 

موواااافقم منم این ماه همچنین کاری کردم الان لنگه پنج تومن هم هستم😭😂

اخ منم حسابم خااالیه هنوز ده روز دیگه ام مووونده

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

اصلا اینجوری نیست کی این حرف بهت زده خودت با چه عقلی باور کردی ما مجبور بودیم هرچی پول داشتیم خرج کر ...

چنیدونم همه میگن که