2777
2789
عنوان

کی بود میگفت هر چی خرج کنی پولش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 21 پست
هر چقدر برای مهمون خرج کنی از پولت حساب نمیشه خرج مهمون با خداس نه خرج خودت

خب همونم چجوری برمیگرده اخه 

امکان پذیر نیست 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب معلومه ! اون بخشیدن پوله که هر چی بیشتر ببخشی بیشتر گیرت میاد!

ما تو این وضعیت اقتصادی حدود ۳۰۰ میلیون ب سه نفر قرض دادیم 

بعد الان شوهرم قراردادش تموم شده بعد عید بیکار میشه ته حسابمونم ۱۵ میلیون پول مونده فقط 

امیدوارم واقعا این حرف درست باشه و معجزه بشه برامون 😄😄😄

من ولخرج نیستم ولی بارها برام پیش اومده خواستم حال کنم ی پولی خرج کنم یا ی چی بخرم فوری جاش پر شده  ینی تقریبا با این حرف موافقم  ولی این با ولخرجی فرق داره 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
خب همونم چجوری برمیگرده اخه امکان پذیر نیست

امکان پذیر هست  از این به بعد دقت کن میبینی با خرج ثابت ماه هر چقدرم برای مهمون خرج میکنی اون ماه کم نمیاد هیچ    پول اضافه هم میاری  اینو من که حساب ۱۰۰۰ تومنم دارم هزار بار تجربه کردم  ی مدل دیگه هست گاهی چیزی لازم دارم سر سجاده به خدا میگم فلان چیزو لازم دارم خودت برام بخر بادوام باشه و ..... بعد آخرش میگم خدایا خودت پولشو بده   دو بار که پولش گنده بود متوجه شدم خدا پولشو داد   یکیش تلوزیون بود  که هر چی ماه بعدش حساب کردم نفهمیدم پولشو از کجا دادم  یکیشم ساید خریدم ۴۰ تومن خدا شاهده چند وقت پیش به پسرم گفتم هر چی حساب میکنم نمیدونم پولشو چطور دادم که هیچی از پولام بابتش کم نشده آخه ۴۰ میلیون تو زندگی ما خیلی پوله   اما به خدا که خدا خودش پولشو داد   اینم دقت کن ما حقوق بگیریم و درآمد ماهمون ثابته  یعنی ۱۰۰۰ تومن بیاد تو زندگیمون دقیق معلومه 

امکان پذیر هست از این به بعد دقت کن میبینی با خرج ثابت ماه هر چقدرم برای مهمون خرج میکنی اون ماه کم ...

خداروشکر 

خدا برای شما خواسته 

برای منکه خدا فقط ایگنور میکنه 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍