2777
2789
عنوان

گریه هام بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم فیلر هر سی سی ۵ تومنی هم بود ولی من اومدم کمترین قیمتی که بود برداشتم یه کاربر قشنگ گفت پ ...

ببین اون خرجهای که گفتم همه برای خودت بود ولی همسرت خودش رو برای اون قیمت آماده کرده بود ،من نمیگم نمیزدی دوست داشتی زدی ،حالا که همسرت اصلابا فیلر زدن مشکل نداشت باید کم کم با قیمتش هم امادش میکردی ،ممکنه الان عصبانی شده باشه ولی فروکش میکنه ،الان یک جور شوک زده است چون فکر نمی‌کرد قیمتش اینجوری باشه .

بگو عیدی امسالمو دوست داشتم اینطوری خرج کنم شوهر من هفته ای ۶۰۰ میده واسه خونه نون و سبزی و شیر و کاهو بخرم سه تا بچه دارم زود حساب کتاب میکنه احمق واسه خانواده ی خودش میلیونی میده  

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
چقدر از کامنتت انرژی گرفتم تو یه زنی هستی که پشت هم جنست در میای برعکس بعضی از زنا❤️

فدات گلم. 

بله که پشت هم جنسم درمیام زن جوونیشو خوشگل بودنشو دختر بودنشو میزاره واسه یه مرد اونوقت حقش نیس باهاش بخاطر دو ریال انقدر تحقیر بشه.

بگو باشه تو که منت میزاری واسه پول دادن و حساب کتابش دستته پس منم نه دیگه سرویس میدم نه وظایفمو به عنوان زن‌انجام میدم. همه چی دوطرفس نمیشه که 

مردا همشون همینن تا خون به جیگرت نکنن ،خرید و هرچی از چشمت درنیارن ول کن نیستن

حالا تو فکر میکنی دستت تو جیب خودت باش خوبه 

ولی ذات مرد حمایت و تامین کنندکی،جه به لحاظ عاطفی چه مالی چه هرچیز دیگری،اگر قرار باش خرج زن و بچه ندن اونوقت پس برای چی شدن سرپرست خانواده

بگو عیدی امسالمو دوست داشتم اینطوری خرج کنم شوهر من هفته ای ۶۰۰ میده واسه خونه نون و سبزی و شیر و کا ...

حالا اگه خواهر خودش گریه میکرد زمینو زمانو به هم میدوخت ولی منو گذاشت رفت مغازه اش

موجودات رو مخی هستن بخدا 

حالا شما خودت تازه درک کردی گفتی فقط ژل بزنم لباس و اینا نگیرم اونم باید شعورش برسه اینم ببینه و از اونجا که مردا اکثریت کورن و نمیبینن اینچیزارو ،باید تا میتونی از اول رحم نکنی

موجودات رو مخی هستن بخدا حالا شما خودت تازه درک کردی گفتی فقط ژل بزنم لباس و اینا نگیرم اونم باید شع ...

اگه بخدا بفهمه که من از این خرجا زدم خودش دیده یکی از اعضای خانوادش ۱۰۰تومن داده بینی عمل کرده فقط 

حالا اگه خواهر خودش گریه میکرد زمینو زمانو به هم میدوخت ولی منو گذاشت رفت مغازه اش

ولش کن با فیلرت حال کن بذار بره یادش میره😂😂😂😂 در ضمن مبارکت باشه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
موجودات رو مخی هستن بخدا حالا شما خودت تازه درک کردی گفتی فقط ژل بزنم لباس و اینا نگیرم اونم باید شع ...

بعصیاشون بی انصافن اصلا توجهی به نیازهای زن ندارن اما خودشون موقع رابطه قشنگ از زن تقاضا میکنن و زن هم به بهترین نحو باید براشون انجام بده صداشم در نیاد

اگه بخدا بفهمه که من از این خرجا زدم خودش دیده یکی از اعضای خانوادش ۱۰۰تومن داده بینی عمل کرده فقط

میدونم چی میگی مام تا الان داشتیم بحث میکردیم الان خداروشکر خودش رفت مخم داشت سوت میکشید