دیروز رفتم ۴ تومن دادم فیلر زدم بخدا برا عید خرید نکردم نه رنگ مویی گذاشتم نه ارایشگاهی نه چیزی خریدم به خودم گفتم هیچی نمیخرم برا عید فقط این ۴ تومنو دادم برا فیلر ،امروز شوهرم اس ام اس بانکمو نگاه کرده نمیدونین چقدر خون تو دلم کرد که چرا این ۴ تومن خرج کردم ، کاش منم دستم تو جیب خودم بود که اینقدر حساب کتاب پس ندم😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید اسی ولی فکر میکنم خودت هم میدونستی اگه همسرت قیمت اینکار رو میدونست نمیذاشت انجام بدی ،ممکنه این پول رو برای لباس ،یا رنگ یا مش داده بودی براش قابل هضم بود وچه بسا بیشتر هم میداد ولی برای اینکار تو ذهنیتش اصلا این قیمت نبود الان همسر من هم به من پول بده برای خودم داده ولی اگه برم چیزی بخرم که براش نامتعارف باشه ناراحت میشه ممکنه هیچی نگه ولی برای خودش این خرج سنگینه ،
ببخشید اسی ولی فکر میکنم خودت هم میدونستی اگه همسرت قیمت اینکار رو میدونست نمیذاشت انجام بدی ،ممکنه ...
ببین عزیزم فیلر هر سی سی ۵ تومنی هم بود ولی من اومدم کمترین قیمتی که بود برداشتم یه کاربر قشنگ گفت پس ادم خودش چی میشه ،یعنی من باید از چیزایی که دوست دارم برا همیشه بگذرم😢