2777
2789
عنوان

گریه هام بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزدلم معلومه که ادم لذت میبره حالش خوب میشه با این کارا. مردا کی میخان بفهمن نمیدونم و ...

مرسی عزیزم .بخدا چقدر از خودم بدم اومد که زن باید اینطوری زیر دست مرد باشه 

مرسی عزیزم .بخدا چقدر از خودم بدم اومد که زن باید اینطوری زیر دست مرد باشه

تو چرا بدت بیاد وظیفشه باید خرج کنه حالا فکر کنه این‌پولو دادی سرولباس بچه رو خریدی یا واسه خونه میخریدی اونموقع خوشحال میشد لابد.

همینکه به خودت ارزش دادی افرین داری مگه زن تا بچه اورد همش باید خرج بچه و خونه بده پس خودش چی میشه نیازاش.

تو چرا بدت بیاد وظیفشه باید خرج کنه حالا فکر کنه این‌پولو دادی سرولباس بچه رو خریدی یا واسه خونه میخ ...

چقدر از کامنتت انرژی گرفتم تو یه زنی هستی که پشت هم جنست در میای برعکس بعضی از زنا❤️

ببخشید اسی ولی فکر میکنم خودت هم میدونستی اگه همسرت قیمت اینکار رو میدونست نمیذاشت انجام بدی ،ممکنه این پول رو برای لباس ،یا رنگ یا مش داده بودی براش قابل هضم بود وچه بسا بیشتر هم میداد ولی برای اینکار تو ذهنیتش اصلا این قیمت نبود  الان همسر من هم به من پول بده برای خودم داده ولی اگه برم چیزی بخرم که براش نامتعارف باشه ناراحت میشه ممکنه هیچی نگه ولی برای خودش این خرج سنگینه ،

ببخشید اسی ولی فکر میکنم خودت هم میدونستی اگه همسرت قیمت اینکار رو میدونست نمیذاشت انجام بدی ،ممکنه ...

ببین عزیزم فیلر هر سی سی ۵ تومنی هم بود ولی من اومدم کمترین قیمتی که بود برداشتم یه کاربر قشنگ گفت پس ادم خودش چی میشه ،یعنی من باید از چیزایی که دوست دارم برا همیشه بگذرم😢