2777
2789
عنوان

میخوام بمیرمممم

158 بازدید | 21 پست

سلام خوبین

خستم از همه چی از اینکه مامانمو کردم زیر خاکو خودم روی زمین میگردم غمش فراموش نمیشه از اینکه تنها کسی ک تو دنیا پشتم بودو ندارم من هیچکسو دیگ ندارم از شوهرم از رفتاراش. و از تحقیراش خستم باباوداداشمم ازم دورن فکر زندگی خودشونن من هیچکسو ندارم من تنهام میخوام خودکشی کنم دیگ نمیتونم تحمل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بیامرزه مادرتو

زندگی سخته

خیلی سخت

و مجبوری قوی باشی

منم کم میارم

از اینکه مادر پدر دارم ولی تبعیض میزارن و‌کوچکترین محبتی نمیکنن

گریه هامو میکنم

بعد قوی تر از قبل پا میشم

قوی باش اسی

اروم باشبامن حرف بزن

نمیتونم من هیچکسو ندارم غریبم تو شهر دور ازدواج کردم بابا مامان مریضمو بخاطر عشق و عاشقی مسخره ول کردم سر چندسال کوتاه از غصه دوری من از اینک کسی نبود خوب بهش برسه فوت شد شوهرم از داداشم سر چند تا دلیل مسخره ک سر من بود مشکل داره داداشم تا زنگ میزنه بهم شوهرم روزگارمو سیاه میکنه تا چند روز حرف نمیزنه باهام عصبانیه سرم دادو بیداد میکنه همه رو خبر دار میکنه من خجالت میکشم از این رفتارا من هر روز با مامانم حرف میزدم مامانم ک رفت هیچکس دیگ نه بهم زنگ میزنه نه خبرمو میگیره انگار من دیگ وجود ندارم فقط داداشم بهم‌زنگ میزنه یکمی باهام حرف میزنه اونم شوهرم نمیتونه ببینه به من داداشم فوش میده بی احترامی میکنه میبینه پشتم خالی شده دلمو خون میکنع نمیتونم جدا بشم ی بار تو نامزدی قبلا جدا شدم کم سن بودم ازدواجم سنتی بود از ترس حرف مردم بزور دارم این ظلمارو تحمل میکنم

نمیتونم فقط میخوام برم پیش مامانم اروم بشم کاش خدا خیلی زود این قدرتو بهم بده بتونم خودمو راحت کنم

خداالهی بهت آرامش بده قشنگم خودتو با یع

کاری سرگرم کن کمکم آروم میشی عزیزم🫂❤

عزیزماروم باش

نمیتونم به جایی رسیدم ک ارامشو کنار مامانم میبینم کسی ک از ته دل واقعا نگران حالم بود نمیتونم این جهنمو بدون مامانم تصور کنم  من زیادی دل رحمم همه بخاطر خودشون ازم سو استفاده میکنن