2777
2789
عنوان

پروژسترون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

182 بازدید | 12 پست

کسی بوده تاحالا آمپول بزنه برای پریود شدن ولی پریود نشده؟؟؟؟؟؟؟

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولا میزنم تا ۴.۵ روز میشدم ولی ی بار تا دوهفته نشدم ترسیدم نکنه حامله باشم رفتم آز و اینا دکت ...

ینی امکان داره از وقت پری گزشته باشه بعد زدن امپول دوباره حامله بشی؟؟

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
نه بعید میدونم من هورمونام ریخته بود بهم  چن وخ بود هی قرص و دارو میخوردم آمپول جواب نمیداد ...

نینی داری؟

اره ی دختر ۵ ساله از ماه بهد میخام برم برا چکاپ و اقدام ب بارداری دوباره اگه خدا بخاد

میترسم بچه دار نشم😢😢

میترسم بچه دار نشم😢😢

منم هشت روزه امپول پروژسترون زدم و خبری ام نیس از پری

بی بی چکا منفی ان

ای کاش تکلیفم زودتر مشخص میشد

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
منم هشت روزه امپول پروژسترون زدم و خبری ام نیس از پری بی بی چکا منفی ان ای کاش تکلیفم زودتر مشخص م ...

منم بعد 8 روز اینا شدم عزیزم بعدشم ک کلومفسن و اینا طبق نظر دکتر مصرف کردم الان باردارم

منم بعد 8 روز اینا شدم عزیزم بعدشم ک کلومفسن و اینا طبق نظر دکتر مصرف کردم الان باردارم

خدا روشکر عزیزم انشالله ب سلامتی دوران بارداری رو طی کنی نی نیت سالم بیاد بغلت

یه احساس سنگینی تو رحمم دارم ب نظرت بخاطر امپولاست؟

من اولین باره که امپول میزنم پری بعد از امپولا دردش فرق داره؟ اخه من کمر درد دارم یه سنگینی شبیه بادکنکم تو رحمم دارم این دردای خنده دار چیه خدایی 

رو اعصابه ولی من حس میکنم پری حالا ها نخواهد اومد فعلا ول معطلم

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤