2777
2789
منم امروز از دکتر مشاوره گرفتمگفت اولویت من سلامتی شماستخیلی دکتر خوبیهانشاالله عمل میکنممنم مثل شما ...

به ترسویی ربطی نداره خوب عضوه بدنه دیگه عمل کردی مشکل داشته باشی دیگه نمیتونی به عقب برگردی مو نیست ادم بگه جهنم دوباره بلند میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۶ ماهه عمل کردم بعد بعضی وقتا داخل بینیم خشک میشه مثلا ماهی یبار برای شما این اتفاق نیافتاده

منظورت گرفتگی بینیه ؟

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
به ترسویی ربطی نداره خوب عضوه بدنه دیگه عمل کردی مشکل داشته باشی دیگه نمیتونی به عقب برگردی مو نیست ...

اسی من که عمل کردم چهره م خیلی تعقیر کرد مشکل تنفسم ندارم ولی بعضی وقتا داخل بینیم خشک میشه نمیدونم از چیه

بهترین تصمیم زندگیم بود هیچ مشکلی هم ندارم

چه خوب مبارکت باشه 

ولی یه سوال میشه مثله قبل با دستت بگیری مثله اگه میخاره بخارنی یا مثله من جوش ای سرسیاه دماغمو با دست هر ازگاهی مجبور میشم دربیارم ؟

مبارکت باشه عزیزم چقدر خوب مثله قبله تنفست؟ فس فس اینا نداری ؟

اصلاا ندارم خیلی راضیم دکترم کارش عالی بود تقارن و همه چیزمم اوکیه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

ببین معذرت میخام چیزی داخل بینیم نیست ولی توش خشکه اذیت میشم نمیدونم چجوری بگم🤦‍♀️

میفهمم منم بعضی وقتا قطره بینی میریزم OK میشه 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
اسی من که عمل کردم چهره م خیلی تعقیر کرد مشکل تنفسم ندارم ولی بعضی وقتا داخل بینیم خشک میشه نمیدونم ...

منم ۱۶ روزه عمل کردم تو این ی هفته که بیدار میشم صبحا هرروز با سوزش داخل بینی بیدار میشم چون داخل بینیم خشکه میسوزه ؛ شستشو میدم درست میشه