2777
2789

دخترم تکرر ادرار و شب ادراری داره 

سونو مخصوص بچه ها هم هست؟ یا همون مال بزرگسالان میشه؟

هر چه تو نت زدم مال شهرمون چیزی ندیدم مخصوص بچه ها باشه

کلا یه سونوگرافی داریم

بزرگسال و بچگونه نداره

مگر این که شهرهای شما داشته باشه من در جریان نباشم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا یه سونوگرافی داریمبزرگسال و بچگونه ندارهمگر این که شهرهای شما داشته باشه من در جریان نباشم

مخصوص کودکان نداریم؟

آخه هر چه سرچ کردم نبود مال کودکان شهرمون

یکیه کلا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

کلا یه سونوگرافی داریمبزرگسال و بچگونه ندارهمگر این که شهرهای شما داشته باشه من در جریان نباشم

اتفاقا هر چه گشتم تو نت نبود

خخیللللی مهمه گفتم نکنه باشه من پیدا نمیکنم

من پسرم ۲۴ روزش بود بردم سونو ولی مال همون بزرگسالان بود

البته مال نوزادارو گفتن این دکتر خیلی دقیق انجام میده ما هم بردیم پیشش

نه دستگاهش فرق داره نه دکترش فقط باید دکتر خوبی باشه که با دقت انجام بده

خوبه خیالم راحت شد

اره عزیزم خیالت راحت من همین دوماه پیش بچمو واسه فتق بردم سونو کردن همون دکترای سونوگرافی که تو خیابون تابلوشون زدن همونا انجام میدن فرقی نداره واسه بچه یا بزرگسال

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من...