2777
2789

بنظر شما امکان داره با بچه8ماهه ادم بتونه درس بخونه?

شماتجربه شو دارین?

البته امکان اینکه بتونم گاهی روزاش رو بزارم خونه مامانم هست.

دوست من باردار بود که ارشد قبول شد دقیقا چند روز بعد از امتحانات ترم اول زایمان کرد تازه شهر خودشم نبود با شوهرش خونه اجاره کرده بودن ماشالا از همه ماها زرنگترم بود.

من زیاد دیدم اینجوری این بنظرم سخترینش بود. اگه شوهرت همراهت باشه میتونی موفقم میشی

مامان من اینکارو کرده.

خواهرم از نظر عاطفی خیلی اذیت شد.

الانم با مامانم رابطه خوبی نداره. میگه منو تو 5 سالگی گاهی تنها میذاشتی تو خونه و میرفتی دانشگاه یا وقتی درس میخوندی نمیذاشتی من بازی کنم که سروصدا نشه.

کلا خواهرم خیلی اسیب دیده.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام برم البته دیگه پسرم ۳سالشه اولین کارم نزدیک خونه پدرم میخوام خونه بگیرم بابچه سخته ولی میشه درس خوند

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷

حالا بزار بچه یکم بزرگ تر بشه بعد بخون، آخه الان اون بچه فقط به مادر نیاز داره، به رسیدگی نیاز داره. ما درس خوندیم چی شد که حالا تو با بچه کوچیک می خواهی درس بخونی 

دانشگاه همش استرس، لطف می کنی اگه محبت مادرانه رو با چیز دیگه ای مخلوط نکنی 

یک کلاس سرگرمی برو،تا یکم حالو هوات عوض بشه، ولی درس خوندن الان نیاز نیست 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 

من هم كارمندم و بچه م نزديك دوسالش بود رفتم دانشگاه ارشد خوندم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

اینم بگم همون مامانم که میگفت بچتو نگه میدارم خیلی اعصابمو خورد کرد هی میگفت بچتو بردارو ببر و درست بخوره تو سرت .تازه مهد گذاشته بودم بچه رو فقط بعد نهار دو سه ساعت خونه مامانم بودا. اونم دوسه روز تو هفته.شوهرم هم هی غذاهای جور وارجور هوس میکرد اخر شب خسته مرده باید شام میپختم اخلاقشم بد شده بود .کلاااا سخته .بماند که توی مهد دست بچه رو نشسته بودن شب امتحانم بچم بیمارستان بستری شد 😢😢😢

اینم بگم همون مامانم که میگفت بچتو نگه میدارم خیلی اعصابمو خورد کرد هی میگفت بچتو بردارو ببر و درست ...

والا مامان منم اولش مخالفت کرد البته ن بخاطر اینک بچه رو نگیره میگفت بجه ت گناه داره.البته دانشگاهم نزدیک خونه مامانمه میتونم بین کلاسام بهش سر بزنم