2777
2789

خسته م کاش هرگز زاده نمیشدم

چرا هیچوقت دعاهامو نشنید

چرا اجابتم نکرد 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم واقعاچرااینقدرفرق میزاره وجدیدابه این نتیجه دارم میرسم که افرادحق مردم خوریاحالاگناه کارزندگیاشون خیلی بهتر ازکسیه که خیلی بادین وایمانه وخیلی پاک ومعصومن مثلی که اونارابیشتردوست داره

به نظرم مشکل از خود ماست. پیشنهاد میکنم دوره های سوده هروی رو بگیرید و کار کنید. منم از اونجا فهمیدم کلا همه از چیز ما نشات میگیره.

من تبلیغ کننده نیستما.من فقط تجربه شخصیمو میگم. البته اون موقع که من اکثر دوره هاش رو خریدم قیمت پایین تر بود.الان بیشتره.

شاید باورت نشهخیلی از آدمهایی که فکر میکنی خوش شانسن، از درون زندگیشون داغونه

به خدا همیشه اینجوری نیست من خیلی هارو میشناسم خوشبخت ترینن خدا براشون کم نذاشته ولی منه بدبخت بدشانس. از هر نظر بدبختم نمیدونم واسه کدومش غصه بخورم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منم همینم استعفا دادم دیروز ، چه امید و آرزوها داشتم

چرا استعفا؟

به قدرت وحکمت و ازرگ گردن نزدیکتربودن خدا غافل نشیدهیچکس مث خدا دوست مانیست

اگه دوست منه چرا منو تو یه شرایطی قرار داده که به خودکشی و ناامیدی فکر کنم و به قرص خوردن بیفتم که دیوونه نشم

اگه دوست منه چرا منو تو یه شرایطی قرار داده که به خودکشی و ناامیدی فکر کنم و به قرص خوردن بیفتم که د ...

ناامیدی فکرشیزانه ابجی عزیزم، مشکلاتو همه دارن، مریصیم پیش میاد ولی ادم باید خودشو نحات بده، توکل کن برخدا، تلاش کن، در همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه، خداکمک میکنه همیشه، ان شاءالله زودی خوب خوب شی، امیدت هزاران برابر بشه، 100صلوات برات میفرستم نذرخانم فاطمه زهرا سلام الله علیها سلامت وخوش باشی درپناه خدا

ناامیدی فکرشیزانه ابجی عزیزم، مشکلاتو همه دارن، مریصیم پیش میاد ولی ادم باید خودشو نحات بده، توکل کن ...

ممنون خواهر گلم 

ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

خواهرم ببخشید ولی این نگاه اشتباهه که فکر میکنیم انگار خدا فقط دنیا را برای ما آفریده ،مثل کسی که میره کتابخانه و اعتراض میکنه که چرا غذا آماده نیست .اگر جهان بینی ما الهی نباشه ،اگر بهشت و جهنم در کار نباشه میتونیم اعتراض به خدا کنیم که چرا یک عده توی ناز و نعمتن ولی خدا این دنیا را برای امتحان ما آفریده و یک مکان گذرا هست .و اینکه ما خیلی از مصالح زندگیمون را نمیفهمیم .ما همه چیز را در پول میبینیم در حالیکه من خیلی از پولدارها را دیدم که هزار بدبختی دارن و خیلی حرفهای دیگه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21