2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون به شوخی بگه زن دوم بگیرم چه واکنشی نشون میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 39 پست
نه مشکل داره تو فکر کن ی خانم همین حرفارو به شوهرش بگه . با پشت دست چنان میزنه تو دهن زن . این حرفا ...

من که توی خانواده خودم ندیدم. یعنی هردوشون با هم صمیمین و بابامم هیچ وقت به روی مامانم دست بلند نکرده :|

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دوست عزیز ، خواهرانه بهت میگم خیلی داری اشتباه می‌کنی میخوای صبحونه درست کنی ، باشه درست کن ولی ...

بله حق با شماست 

خودمم متوجه شدم کارم اشتباه بوده 

دیگه به این روش ادامه نمیدم 

مرسی از راهنماییت ❤❤

سلام دوست عزیز اتفاقی به تاپیک هاتون برخوردم و‌همه رو‌خوندم امیدوارم که شرایطتون بهتر شده باشه و در کنار هم خوش و‌خرم باشین ،اما یه موضوعی که توجهم رو جلب کرد این بود که شما خیلی وقتا تمام مسیر رابطه رو باهمسرتون طی میکنین و با رفتارتون اجازه نمیدین ایشون هم برای این رابطه تلاشی بکنن عزیزم این رفتار شما روز به روز همسرت رو متوقع تر و بی درک تر میکنه به قول تراپیستم خیلی وقت ها رفتار ماست که طرف مقابلمون رو‌منفعل میکنه ،ازت میخچام قبل از هررر تصمیمی و برای آرامش روان خودت و بچه هات از یه تراپیست کمک بگیری راستش من از رفتارهای شما بیشتر از رفتارهای همسرتون تعجب کردم !!!شما لا این رفتار با پسر پیغمبر هم که ازدواج میکردی چند صباح دیگه پرتوقع و منفعل میشد ایشون مرد هستن و باید نقش ساپورتیو ببشتری داشته باشن تو زندگی و شماهم به عنوان مادر نقش عاطفی بیشتری داشته باشی ،چه دلیلی داره تو رختخواب به همچین همسری صبحانه بدی؟!شما اصلا ایشون رو با عواقب رفتارش روبرو نمیکنی دوست عزیزم دلیلی نداره پدر شما حمایت مالی کنن اونم برای شخصی که قدرنشناسه ،عزیزم همه ی این مشکلات با رفتار شما تشدید میشه و ایشون روز به روز بی درک تر میشن چون شما با رفتارت داری اینجوری آموزشش میدید!

شما با رفتارت اصلا اجازه ندادی همسرت تو این زندگی مسئولیتی بپذیره شاید الان بگین که من خوبی کردم و ایشون باید قدر میدونست اما به نظرم ذات انسان راحتی خواهه هر کسی اگر انقدر ساپورت میشد کم کم متوقع میشد ،مخصوصا که ازدواج دومتون هست و ایشون خوش خیاله که شما نمیتونب جدا بشی و میدونن چون قلب مهربونی داری سریع میبخشی،عزیزم‌ روانکاوی بهت کمک میکنه تو روابطت مرز بذاری و بدونی کجا باید سکوت کنی و کجا واکنش نشون بدی ،یه کاری نکن که چوب خط دعواهاتون پر بشه و دیگه نتونی تحمل کنی،برای پسر همسرت هم از در دوستی باهاش وارد شو سعی کن بدون سرزنش باهاش صحبت کنی وقتی ببینه شما باهاش حس همدلی داری مطمئن باش کم کم به حرفت گوش میده من سابقه ی کار با بچه های شرایط آسیب رو دارم و میتونم درک کنم که چقدر بچه ها تو محیط ناامن بدقلق تر و لجبازتر میشن تا آستانه تحمل مارو بسنجن ،حمایت های مالی پدرت رو‌قطع کن و بدون اطلاع همسرت برای خودت طلا بگیر ،خیلی راحت با پدرو‌مادرت صحبت کن لازم نیست راجع به جزئیات دعواهاتون بهشون بگی اما بهتره عنوان کنی که این همه حمایت باعث آسیب به زندگیت میشه و بهتره همسرت خودش نقش حمایتی رو به عهده بگیرن ،والا اینجوری که شما خانوادگی حمایتشون میکنید احساس شاه بودن و بی عیب و‌نقص یودن بهشون دست داده !

شما با رفتارت اصلا اجازه ندادی همسرت تو این زندگی مسئولیتی بپذیره شاید الان بگین که من خوبی کردم و ا ...

سلام عزیز دلم 

ممنونتم که واسم وقت گذاشتی و این همه راهنماییم کردی 

بله حق با شماست 

چشم مواردی که گفتی حتما رعایت میکنم امید دارم که شرایط بهتر از قبل بشه

یک دنیا تشکر❤❤❤

سلام عزیز دلم ممنونتم که واسم وقت گذاشتی و این همه راهنماییم کردی بله حق با شماست چشم مواردی که گفتی ...

سلام عزیزم خواهش میکنم ،چشمات سلامت ،انشالله غرق در شادی و خوشی بشی دوست عزیزم ♥️🌷