2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون به شوخی بگه زن دوم بگیرم چه واکنشی نشون میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 39 پست
مقصر خودتی خیلی پرروش کردی همه کارهارو انداختی گردن خودت تازه لقمه صبحانشوهم میبری تو رخت خواب😳

ها والا همینو بگو همسرش هم فک کرده پادشاهی چیزیه 

عوض اینکه بیاد تو کارای خونه کمک کنه اینم راهکاره رسیده به فکرش

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من ی زمانی عادت کرده بود یعنی از خواب پا میشد اولین کلمه همین بود که زن دوم میگیرم می‌گفت می‌خندید تو خوشی ها ناخوشی ها همش اینو تکرار می‌کرد منم گریه میکردم یا هر بار یجوری حرصی جوابشو میدادم. آخرین بار بهش خیلی جدی گفتم خونه بخر بزن به اسمم حق طلاق بده بعد برو هر گوهی مخای بخور. سگ به تو نگاه نمیکنه فکر کردی کی هستی همینجور تر تر ریدم به اعتماد به نفسش

الان پوست کلفت شدم هر چرت پرت بگه میخندم اون گریه می‌کنه 

والا همسر شماست ما که نمیدونیم چه شخصیتی دارن. من پدرم گاهی به شوخی همچین حرفایی میزنه و مامانمم جوابشو یجوری میده که انگار بهش برخورده یا گاهی اونم با شوخی جوابشو میده. خلاصه که از نظر من مشکلی نداره 

والا همسر شماست ما که نمیدونیم چه شخصیتی دارن. من پدرم گاهی به شوخی همچین حرفایی میزنه و مامانمم جوا ...

نه مشکل داره تو فکر کن ی خانم همین حرفارو به شوهرش بگه . با پشت دست چنان میزنه تو دهن زن . این حرفا اصلا خوب نیست

خیلی لوسش کردی

بزن تو دهنش که دیگه از این حرفا نزنه، یا کلا برات مهم نباشه

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

اولش فکر کردم به بچه ت صبحونه دادی چرا اینقدر لوسش می‌کنی ؟!؟!

میگه تو صبحونه ندی بهم هیچی حوصلم نمیاد بخورم 

اداره ام که ماه رمضونه هیچی نمیدن بهشون 

ولی خب انگار کارم اشتباهه

خیلی لوسش کردیبزن تو دهنش که دیگه از این حرفا نزنه، یا کلا برات مهم نباشه

میخوام حالشو بگیرم 

که دیگه هیییچ وقت ازین شوخیا نکنه 

هی اومدم بهش بگم تو توی خرج همین یدونه زن و بچه هات موندی 

من نباشم لنگ می مونی همه جا 

اون وقت حرف از زن دوم میزنی 

باز سکوت کردم هیچی نگفتم

شوهر من ی زمانی عادت کرده بود یعنی از خواب پا میشد اولین کلمه همین بود که زن دوم میگیرم می‌گفت می‌خن ...

منم بهش میگم امروز 

میگم راستی در مورد حرفی که زدی خواستم بگم از نظر من مشکلی نداره 

مهریه منو کامل بده ، دست بچه ی خودتم بگیر از خونه ی من برو بیرون 

هر غلطی دلت خواست بکن 

میگه تو صبحونه ندی بهم هیچی حوصلم نمیاد بخورم اداره ام که ماه رمضونه هیچی نمیدن بهشون ولی خب انگار ک ...

ببین دوست عزیز ، خواهرانه بهت میگم خیلی داری اشتباه می‌کنی 

میخوای صبحونه درست کنی ، باشه درست کن 

ولی دیگه لقمه گرفتن و آوردن لقمه توی تخت بشدت زیاده روی و اشتباهه.. 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

شوخی کرده دیگه نهایتش به شوخی میگفتم فردا مهرمو میذارم اجرا تا بفهمی اینجا رئیس کیه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!