2777
2789

صبح بیدارش کردم واسش چای ریخته بودم و لقمه درست کرده بودم بردم توی رختخوابش بالای سرش نشستم تا صبحانشو خورد، که اماده بشه بره سرکار 

گفت دیشب روی مبل خوابت برده بود متوجه شدی صدات کردم اومدی سرجات خوابیدی ؟ 

گفتم اره ، ببخشید هم خونه تکونی داشتم هم کلاس زبان بودم هم اینکه ظهر نخوابیده بودم بچه هارو برده بودم خرید واقعا از شدت خستگی نفهمیدم چطور خوابم برد 

گفت وقتشه یه کلفت واست بگیرم کاراتو بکنه منم با خنده گفتم اره والا سخته یه نفری این همه کارو انجام دادن بعدش گفت البته کلفت گناه داره بیاد کارای مارو انجام بده فکر کنم زن دوم بگیرم بهتره 

منم خییلی ناراحت شدم بلند شدم از بالای سرش که از اتاق بیام بیرون گفت بخدا شوخی کردم 

ای باباااا حالا چه بهش برخورد 

من شوخی کردم 

ولی من دیگه بهش محل نذاشتم 

خیلی بدم اومد 

شوخیشم قشنگ نبود 

شماهم بودین ناراحت میشدین؟ 

یا من زیادی حساسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر خودتی خیلی پرروش کردی همه کارهارو انداختی گردن خودت تازه لقمه صبحانشوهم میبری تو رخت خواب😳

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

عوض کمک کردن تو کارا چه راهکارایی میاد به مغزشون 

هان زن دوم هم بیاد شما و بچه ها رو بیرون کنه 😐

بگو به فکر من نیستی که فکر خودتی

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

چرالقمه رومیبری تورختخواب

چرابرااینکه رومبل خوابت رفته گفتی ببخشید

چرااینقدرلوسش کردی وبهش رودادی 

من بودم اینومیگفت میگفتم پس لطفا یکی دیگه ام بگیرچون اون موقع من طلاقموگرفتم رفتم اونم تنهایی نمیرسه کاراتوانجام بده

هنوزهیچ مردی پیدانشده که بخواهددرایران جای یک زن باشد🥀🖤