۵شنبه با شوهرم بحثمون شد تقصیر هم واقعا ازون بود.جمعه رو باهاش قهر بودم اونم که منت کشیمستقیم بلد نیست بیاد بگه ببخشید فقط هی بوسم میکرد و شوخی دستی و اینا.این وسط دوستم میخاس واسه اخر هفته دعوت کنه باغشون بهش گفتم من با این تحفه قهرم این هفته نریم.بعد شوهرم شنبه اومد خونه هم چنان قهر بودم اومد گفت این بداخلاقیت مطمینی واسه دل دردته؟گفتم نا واسه پریشیه و حرف زدیمو عذر خواستو اینا.رفت دسشویی من پریدم رو گوشی به دوستم بزنم «منت کشید » که برنامه رو بزاریم همین هفته یهو دیدم وای به خود شوهرم پیام داد «منت کشید» 😭😭😭😭😭
نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.