2777
2789
عنوان

اومدم به دوستم راجع به شوهرم پیام بدم اشتباه به شوهرم دادم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 77 پست

خب بعدش؟؟

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره مسائل خصوصی زندگیت رو به هیچکس نگی... دعوا  مث. روابط زناشوییه نباید کسی مطلع بشع ... رفتارت بچگونه بود..باعرض معذرت .. 

واینک اون دگ عذرخاهی کرده پس دگ کشش نده وبحث جدید راه ننداز/: بدترمیشه

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

عزیزم خواهرانه میگم ،مسایل خصوصی و مهم زندگیتون رو برای هیچکس نگو

خداروشکر که همسر خوبی داری و آشتی کردین

به هیچ غریبه ای از غم ها و شادی هات نگو

حتی اگه اون خصوصی ترین قضایای زندگیش رو هم بگه

دخترم❤❤❤هلیااااااا
بابا میخاستم بگم منت کشید اشتی کردیم برنامه کن

پس همین و کامل براش توضیح بده. آقایون رو خصوصی موندن این مسائل حساسن

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
خب بعدش همسرت چی گفت بهت

بعد سریع زد به کی میخاستی بگی منت کشیدم؟!! 

منم سریع زدم دوست دارم که ناز اوزدمو نازمو خریدی 😀 وا به خودت گفتم منت کشیدی ناز کشیدی دوست دارم مرسی که نزاشتی طولانی شه قهرمون 😀😀😀 چی میگفتم.رنگ به روم نبود 😂😂