2777
2789

من قبل از ازدواجم زمان دانشجویی که کرونا اومد یجایی کار میکردم چون روابط اجتماعیم خوبه و ب خلاف رشتم شغلم مرتبط نبود حسابداری بود.

با دختر کارفرمام دوست شدم حتی عروسیمم دعوتشون کردم 

زایمانمم اومدن

همیشه ازم مشاوره میگیره میگه خیلی عقلانی عمل میکنی 

تصمیمات بر اساس عقلاته 

من زیاد اسرار زندگیمو پیش دوست فاش نمیکنم اما همیشه گوش شنوا و محرم اسرارشونم 

برای من تعریف کرد من نتونستم بهش بگم رد کنه یا اوکی بده

25 متولد 79سالشه تو راسته ی زرگرا یه خانومی ازش خوشش اومده خواستگاری اومدن 

خصوصیات پسره اینه....

متولد 65 

تک پسر و دو خواهر 

سه تا شرکت مهندسی پزشکی داره

دو تا خونه داره 

دو تا ماشین 

تهرانم زندگی میکنه

پدر پسره جواهر فروشی داره  

در موردشونم تحقیق کردن مال و داریشون واقعا راسته اما سه ماه با پسره دوره ی اشنایی گذرونه گفت پسره اجازه ی کار کردنو نمیده 😅خره میخواد کار کنه 

ولی نظر کارشناسی من ؛سنش زیاده 🤔

دلیل دیر ازدواج کردن پسر ؟

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه خر خان سن داره پسره باید با یکی همسن خودش یا دوسه سال کوچیکتر ازدواج کنه پسرای ده شصتی خیلی پ ...

حالا این پسرای دهه شصتی ک پستن چند تاشو از نزدیک دیدی...با دو سه نفر جمع نبند

اره منم پرسیدم انگاری گفته سرشون به کارشون گرم بوده🤔

پسره یه گرگ بارون دیده،با کلی تجربه از روابط مختلفه

مخصوصا اینکه پولدارم بوده

حالا یکی و میخواد بشینه تو خونه براش بچه بیاره

از اونجایی که احتمالا ۲۰ سال ،روابطش شکل خاصی داشته احتمال متعهد بودنش خیلی کمه

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
اون‌پسره تا الان‌هزارتا دوست دختر داشته چون تو اینهمه سال چطور خودشو .....

اتفاقا بهش گفتم در مورد رابطه بپرسه 

پسره جوابشو اینطوری داده تا این سن تجربه نکردم😐حتی گفت یه مثالیم زده که کسی که شیرینی نچشیده از کجا بدونه لذت چیه