2777
2789
عنوان

نخبه کنکور

79 بازدید | 8 پست

به نطر من نخبه کنکور اون رتبه تک رقمی هایی نیستند که چند سال تو بهترین مدارس تیزهوشان درس خوندن ،بهترین معلم ها و بهترین مشاورها رو داشتن ،چند مدل آزمون دادن،نخبه کنکور اونایی هستند که از مدارس دولتی  بتونن رتبه های زیر ۱۰۰۰بگیرن و زورشون به پول و سهمیه بقیه برسه،و تونستن با حداقل فشار مالی به خونوادشون رشته ای که میخوان قبول بشن

مادر دو فرشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از این که وقتی رتبه ها اعلام میشه تلویزین میگه وای چند تا شون از مناطق محروم بودن،نمیگن همه ا ...

بعضی از همون مناطق محرومم سهمیه های خفن دارن حتی به لطف امتحانات نهایی خیلیا تو منطقه محروم تونستن راحت تقلب کنن چون کسی بالا سرشون نبوده

هنوز اعلام نکردن مصاحبه گذاشته آزمون ماز و قلم چی شرکت می کردم....

بنظرم اینا رو الکی گنده میکنن،میشن تبلیغ موسسات کنکوری و بعد  هم میذارن میرن

یا مثل رتبه یک تجربی پارسال که کلی کتاب رو هم چیده بود که کلی پولش بود

مادر دو فرشته