2777
2789
عنوان

مثال از فرش به عرش رسیدن یا به بختش لگد بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه خر خان سن داره پسره باید با یکی همسن خودش یا دوسه سال کوچیکتر ازدواج کنه پسرای ده شصتی خیلی پ ...

دقیقا منم قبول دارم بشدت همچین ادمایی گرگن ، شوهر من با توجه به اینکه اونموقعه ازدواجمون سی بود ولی به من قبل ازدواجمون چندسال پیش گفت که از ١٨ رابطه داشته🤔نمیتونم قبول کنم ٣٩ساله دستش به هیچکی نخورده 

اتفاقا بهش گفتم در مورد رابطه بپرسه پسره جوابشو اینطوری داده تا این سن تجربه نکردم😐حتی گفت یه مثالی ...

بشنو باور نکن 

هیییییچ پسری نمیتونه نکنه

دست خودسون نیست طبیعت بدنشون اینجوریه لازمه بدنشونه

چون سنشم بالاس کنترل زندگی کلا دست آقا میوفته بعنی ممکنه زیاد میدون نده به دختره

قبلا اصلا زیاد نبود چندسال اخیر مد شده و کسیم مشکلی نداره ولی خیلی اشتباههه خیلی

می‌دونی چرا زیاد شده. پس که متأسفانه دخترای دهه ۵۰ و ۶۰ موندن دخترا و خانواده ها چشمشون ترسیده. اصلاً دقت کنی سن ازدواج هم انگار پایین اومده 

تفاوت سنی زیاده  

این که اجازه کارکردن رو نده به شخصه دوست ندارم نه اینکه از کارکردن خوشم بیاد نه ولی دوست ندارم توی اینجور چیزا که شخصیه و آدما حق انتخاب دارن کسی برام تعیین تکلیف کنه 

با این حال اگه جنبه مالی براشون مهمه اوضاع مالی خوبی دارن 

بشنو باور نکن هیییییچ پسری نمیتونه نکنهدست خودسون نیست طبیعت بدنشون اینجوریه لازمه بدنشونهچون سنشم ب ...

منم همینو گفتم چون من خودمم قبل ازدواج رابطه داشتم نمیتونم قبول کنم کسی شهر بزرگ بوده و اصلا رابطه نداشته تو همچین ازدواجایی مرد یه زن فقط واسه خونه میخواد 

تازه دوستم گفت شرکتش رفته تمام کارکناش مردن 😐😐 دوستم پرسیده چرا منشیتم مرده؟ پسره (پیر پسره) گفته زن استخدام نمیکنم حاشیه میاره 

منم همینو گفتم چون من خودمم قبل ازدواج رابطه داشتم نمیتونم قبول کنم کسی شهر بزرگ بوده و اصلا رابطه ن ...

شاید راست میگه چرا فکر میکنی دروغ میگه؟زنا ۹ ماه مرخصی زایمان دارن نمیخواد دردسر داشته باشه براش

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن