2777
2789

به قدری اعصابم خورد شده که .... آدمای احمق و کم هوش کلا اعصابمو خورد میکنن آخه احمق بی عقل طرف هزار تومن مهریه نمیده بهت حق طلاق حق کار حق تحصیل هیچ کدوم اینارو هم نمیده بهت تو فرقت با یه تیکه اش... چیه الان؟ خودت که ناقص العقلی من نمیدونم خانواده ات لابد از همین مشنگ بودنت خسته شدن میخوان مفت ومجانی بدنت بری فکر کنم ی چیزیم دستی احتمالا بدن به طرف واالا .

من الان دانشجوی حقوقم یعنی همین امشب تصمیم گرفتم درآینده کاریم برای اینجور زنا هیچوقت دست وپا نزنم چونکه واقعا حقشونه بعدا هر بلایی سرشون بیاد 

این تایپک وزدم صرفا تخلیه شم امیدوارم اون کاربرم ببینه .

ببخشید بابت بی ادبی داشتم میترکیدم دوستان 

یادم باشه وکیل گرفتم سراغ ادمای بددهن و پرخاشگر نرم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا اطلاعات ندارن اونموقع خام هستن هرچی طرف بگه قبول میکنن بعداً چشمشون باز میشه شما وکیل ظدی کمکشون کن

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

ولی کاش انقدر بی ادبی نکنی من شخصا ناراحت شدم..

منم مفت و مجانی با شوهرم ازدواج کردم چون ادم خوبیه 

کلی خواستگار پولدار داشتم که یکی از یکی بی فرهنگ تر...

مفت و‌مجانی بابام منو به شوهرم داد یه خونه و ماشینم داد هنوزم کمک حالمونه

از دست منم خسته نشده بود من فقط عاشق شدم همین

جدی حرفت منو ناراحت کرد

شما به عنوان یه وکیل باید با همه همزاد پنداری داشته باشی..لج کردن با موکل خودت صرفا چون فرهنگش کمه یا متفاوته؟

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....