2777
2789

لطفا کسی که تازگی رفته آزمایش قبل از عقد بهم بگه دقیقا چه آزمایش هایی دادن؟! و چکار کردن واضح و با جزئیات ممنون من یه ذره استرس دارم می خواهم بدونم آزمایشاتمون خون و ادراره یا به ژنتیک هم میرسه:)؟  

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

از دختر فقط ادرا،پسر خون و ادرا.....

چند سوال میپرسن که تو فامیل کسی تالاسمی داره یا نداره....

مشکل ژنتیک دارین.  یا ن....

بعدش کلاس آموزشی یک ماما اومدد چرت و پرت گفت...بعدش حاج آقا اومد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش ادرار از خانم (اعتیاد و یکی دوتا بیماری جنسی)

خون و ادرار از آقا (اعتیاد و جنسی و کم خونی)

اگه آقا کم خونی داشته باشه از خانم هم خون میگیرن اگه کم خون نبود مشکلی نیست اگه بود باید قرص بخورن برطرف شه دوباره برن.

بعضی شهرا همون اول از دو طرف خون میگیرن هیچکس کم خون نباشه.

ژنتیکم ازت میپرسه فامیلین؟ کسی تو اقوام بچه مشکل دار داره؟ خودت مشکل تیرویید و ... نداری اگه جواب یکیش مثبت بود میفرسته

بنفشه🍃

شما حتما شوهرت کم خونی داشته یا مشکل داشته،که ازشما هم گرفتندوگرنه روال ش اینه فقط از آقا خون میگیرن

جفتمون مشکل داشتیم هر دومون کم‌خون بودیم دیگه مجبور شدیم ازمایش ژنتیک بگیریم

جفتمون مشکل داشتیم هر دومون کم‌خون بودیم دیگه مجبور شدیم ازمایش ژنتیک بگیریم

همون میگم،چون واسه ما فقط من ادرا دادم، نامزدم خون گرفتند،البته من خیلی دوست داشتم جدا ژنتیک م بدم....ولی گفتند هر دو سالمین

5ماه طول کشید هی استرس اینو داشتیم ک عقد نامه رو ندن خانوادم گیر میدادن ک‌مشکلی باشه نمیزاریم که از ...

قبل ش باید آزمایش میدادین،تقویت میکردین،من قبل ش آزمایش داددم کم خونی ذخیره آهن کم بود، شروع کردم دارو خوردن برا آزمایش مشکل م حل شد