2777
2789
عنوان

اگه زن داداشتون همچین حرفی بزنه چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 7617 بازدید | 324 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداداش منم قهره و طلاقم میخواد اما من طرف اونم چون تو ۱۵ سال که عروسمون بوده هیچ بدی ندیدیم با حیا ...

چقد بد ایشالله مشکلشون حل بشه، برن روانشناس به داداشت بگیدحیفه خانمش جدابشه مث اون پیدانمیکنه

شاید خیلی دلگیر بوده و حق داشته ما که نمی دونیم ولی اگه حق با زن داداشت نبوده میتونی بهش بگی پس از ا ...

والا برادرم خیلیم براش خرج می‌کنه و از هیچی کم نمیزاره 

هفته پیش تولد بچشون بود 

باغ گرفته بودن 

برا یه تولد ۱۵ تومن هزینه کردن 

آخرشم بحث و دعوا🥴

وای من قهرکه باشم زورم میادبپزمشوهرم بخوره حرصرمیخورم همه گشنه میمونیم خیلی بده ولی زورم میگیره براش ...

من خودم اصلا اینطوری نیستم آخه 

مثلا با همسرم دعوا هم‌کنم یه ساعت نشده آشتی میکنیم😅

@دخترتلاشگر

ممنون لطف کردین🙏🏻🙏🏻

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

والا برادرم خیلیم براش خرج می‌کنه و از هیچی کم نمیزاره هفته پیش تولد بچشون بود باغ گرفته بودن برا یه ...

وقتی یه طرف رابطه بیش از حد بها میده و بالانسی بین تلاش دو طرف تو رابطه نیست تهش این طوری میشه که راه سوءاستفاده برای اون طرف مقابل باز میشه چون تو هر شرایطی ساپورت هاش از سمت مقابلش ثابت شده 

اشکالی نداره بالاخره زن ‌شوهر دعوا میکنن آشتی میکنن

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

متوجه نشدم مشکلشون چیه واضح بگو

اینا با یه اکیپ دوستن 

بین این اکیپ یه زن و شوهر هستند که خانومه به شدت مشکل داره و ۱/۵ ساله هر سری به خاطر این زن دعوا دارن 

چند بار برادرم گفته اگه خوشت نمیاد باهاشون رفت آمد نکنیم ولی زن داداشم اصرار بر رفت آمد داره و به برادرم میگه تو رفتارت رو درست کن و با اون زن حرف نزن و به من توجه کن وقتی هست و ...

اینا با یه اکیپ دوستن بین این اکیپ یه زن و شوهر هستند که خانومه به شدت مشکل داره و ۱/۵ ساله هر سری ب ...

زن داداشت داره اشتباه میکنه یه چیز بگم تو بدون آخر این زن باعث  جدایی بین زن داداشت و شوهرش میشه دیدم که میگم