2777
2789
عنوان

اگه زن داداشتون همچین حرفی بزنه چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 7568 بازدید | 324 پست
نباید این چیزا رو به تو می‌گفت ، من نمی‌فهمم فاز اینجور آدما رو ، الان تو به خودش که نمیتونی چیزی بگ ...

قطعا که گرسنه نمی‌مونه 

ولی وقتی آدم حس می‌کنه مثلا زن داداش مقصر هست تا حدودی 

از اون طرف حالت طلبکار هم هست ناراحت میشه 

موضوع بحث راجع به دوستشونه که یه خانم ... داره 

هر روز سر این زنیکه دعواشت تو خونشون🥴🤦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا نابودن یعنی میان پیش خونواده طرف این حرفا رو میزنن

زن داداشای من دوتاشون همینجورین بی سیااااااست همین زبون سرخشون سر سبزشون به باد داده تا الان چندین و چند بار.

جاریمم همینه میاد پیش شوهر من ناراحتیاشو عنوان می‌کنه شوهرم پشت سرش پیش من کلی میگه این چقدر نفهمه فلانه بهمانه انتظار دارن مثلاً داداش طرف پشت اینا رو بگیره؟

والا به خدا ۳ ساعت دقیقا با من حرف زد اینقدر اعصابم خورد شد تا الان معده درد دارم

اشکالی نداره خودتو اذیت نکن همه زندگیا این دعواها رو داره

تو چیزی نگو بزار بین خودشون حل بشه

نصحیتشون کن حرفایی بزن که زن داداشت خوشش بیاد طرفشو بگیر بگو حق با تو اعه به قوله یکم چاخانش کن

انشالله زودتر مشکلشون حل میشه

یه روزی هم دنیا به سازِ ما میرقصه‌‌‌‌‌

چند روز پیش زن داداشم زنگ زد تا دهن باز کرد از مشکلش با داداشم بگه واضح و صریح گفتم لطفاً به من نگو ناراحتتون میشم دهنشو بست

این زن داداشم که میگم چهل سال سنشونه ها تازه عروس نیستن

خودشون عروس دارن بچه بزرگ دارن

زن داداشت اگه زندگیشو دوس داشته باشه به حرف شما گوش میده در غیر این صورت بزار اولویتش اون دوست باشه

واقعا برام سواله که چرا با طرف رابطه داره آخه 

برادرم چند بار جلو خود ما بهش گفته خب دوست نداری با طرف رفت آمد نمی‌کنیم 

والا گاها فکر میکنم نکنه زن داداشم با همسر اون آدم سر و سری داره که به هیچ طریقی نمیخواد رابطه رو کات کنه

چقد رابطتون خوبه که با تو درددل میکنه🥺 اولش بهش حق بده بعد یجوری بگو که من وقتی قهر مبکنم حساب غذا رو جدا میکنم میپزم ولی تعارف نمیکنم تا خودش خواست بیاد بخوره

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

شاید خیلی دلگیر بوده و حق داشته ما که نمی دونیم ولی اگه حق با زن داداشت نبوده میتونی بهش بگی پس از اون طرف هم توقع نفقه و خرجی خونه نداشته باش دست کن تو جیبت سهم غذا و پول برق و آب یا اجاره خونه رو بده حالا که این طوره

اینا نابودن یعنی میان پیش خونواده طرف این حرفا رو میزننزن داداشای من دوتاشون همینجورین بی سیااااااست ...

والا خود من امکان نداره جلو خانواده شوهرم همچین چیزایی بگم 

اون یکی زن داداشم شدید با سیاسته 

نصیحتش کن بگوباهم قهریدباشه باهم حرف نزنیدباشه ولی اون وظیفشه موادغذایی بیاره خونه توهم غذادرست کنی ...

وای من قهرکه باشم زورم میادبپزمشوهرم بخوره حرصرمیخورم همه گشنه میمونیم خیلی بده ولی زورم میگیره براش کاری کنم