2777
2789
عنوان

اگه زن داداشتون همچین حرفی بزنه چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 7563 بازدید | 324 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید این چیزا رو به تو می‌گفت ، من نمی‌فهمم فاز اینجور آدما رو ، الان تو به خودش که نمیتونی چیزی بگی فقط برای زندگی شون نگران میشی و تنش وارد میشه بهت ، اینا دو روز دیگه آشتی میکنن ولی ذهن تو همیشه مشغول می‌مونه خیلی کار زشتیه واقعا که چی میان میگن 

محل نکن ناراحت هم نباش داداشت خودش مسأله رو مدیریت می‌کنه مطمئن باش گشنه نمی‌مونه و یه فکری واسه شکمش می‌کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

جدی نگیر 

شدی غم خوار اونا؟مگ کار وزندگی نداری خودت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یعنی کار خوبی کردم چیزی نگفتم پس

اره بابا ولشون کن دو روز دیگه اشتی میکنن تو این وسط چیزی بگی میشی مقصر و ادم بده 

بعدشم برادرت تو بیابون نمیره ک پول هس مغازه هس غذا نذاشته از بیرون میخره

ناراحت بوده عیب نداره زن و شوهرن دیگه یه روز از هم ناراحتن یه روز واسه هم عزیز خودتم بودی شاید جای ا ...

آخه حدود ۱/۵ ساله سر یه دوستی بحث دارن 

هر چی من میگم با طرف رفت آمد نکنید زن داداشم گوش نمیکنه 

واقعا حرصم گرفته

رابطه خودشونه تووچیکار داری ک چیزی بگیمگه وقتی باهم خوب بودن تو بهش میگفتی فلان کارو بکنه تو رابطه ش ...

والا به خدا ۳ ساعت دقیقا با من حرف زد 

اینقدر اعصابم خورد شد تا الان معده درد دارم

آخه حدود ۱/۵ ساله سر یه دوستی بحث دارن هر چی من میگم با طرف رفت آمد نکنید زن داداشم گوش نمیکنه واقعا ...

زن داداشت اگه زندگیشو دوس داشته باشه به حرف شما گوش میده در غیر این صورت بزار اولویتش اون دوست باشه

زنداداش منم قهره و طلاقم میخواد اما من طرف اونم چون تو ۱۵ سال که عروسمون بوده هیچ بدی ندیدیم با حیا مهربون با وجود مشکلات همیشه خنده رو بود و ما حتی یک باررررر از هم نرنجیدیم نه اون از ما نه ما از اون خیلی دوسش دارم 

تنها دلیل هم عدم تفاهمه از اول زیاد جور نبودن 

خیلی ناراحتم اگه طلاق بگیره دق میکنم🥺🥺

چون با من خیلیییی صمیمیه و مثل خواهریم با هم

نصیحتش کن بگوباهم قهریدباشه باهم حرف نزنیدباشه ولی اون وظیفشه موادغذایی بیاره خونه توهم غذادرست کنی نزاراجاق خونت خاموش بمونه تو قهرهم غذادرست کن وبدون حرف بخورید

هنوزهیچ مردی پیدانشده که بخواهددرایران جای یک زن باشد🥀🖤

@دخترتلاشگر  

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن