2777
2789
عنوان

اگه زن داداشتون همچین حرفی بزنه چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 7568 بازدید | 324 پست
من برا چی باید الکی دخالت کنم؟؟؟مگه من بهش زنگ زدم گفتم بیا با من حرف بزن اخه؟؟؟چرا الکی قضاوت می‌کن ...

اولا که تاپیک زدی همه میتونن شرکت کنن نظر بدن

دوما ببیین گفتی مثل خواهریم آدم هیچوقت پشت سر خواهرش با یه گله آدم حرف نمیزنه😀😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد صمیمی شدن حتی باخواهر اشتباه چه برسه به کسی دیگه من دیدم حتی طرف خواهر جون جونی بودن ارتباطشون ...

نمیدونم آدم چیکار کنه نه در رابط خونواده کلا دهن لقی نکنه زیاد...😂

اولا که تاپیک زدی همه میتونن شرکت کنن نظر بدندوما ببیین گفتی مثل خواهریم آدم هیچوقت پشت سر خواهرش با ...

شما حتی نمیتونی راجع به کاربرای اینجا درست صحبت کنی 

یعنی چی یه گله ادم؟؟؟

ضمنا اینجا همه از مادر و خواهر و ... خودشون صحبت میکنند و نظر می‌خوان 

شاید کسی نظرش بهتر بود و مشکل رو حل میکرد 

ضمنا اینجا کسی کسیو نمی‌شناسه که بخواد اتفاقی بیوفته 

لطفا تاپیک منو به جنجال نکش

شما حتی نمیتونی راجع به کاربرای اینجا درست صحبت کنی یعنی چی یه گله ادم؟؟؟ضمنا اینجا همه از مادر و خو ...

😂😂😂😂زود جوش میاری گلم چیزی نگفتم که بخوام توهین کنم از اصطلاح های عامیانه استفاده کردم  م حرفمو زدم کاری باهات ندارم گلم ولی بدون اگر خودت خواهر شوهری پس در آینده زن داداشم هستی بهتره آدم بتونه همو درک کنه تو شرایط مختلف

😂😂😂😂زود جوش میاری گلم چیزی نگفتم که بخوام توهین کنم از اصطلاح های عامیانه استفاده کردم م حرفمو ...

عزیزم من مجرد نیستم و متاهلم خودم 

ضمن اینکه شک نکن اگه درکش نمی‌کردم اینهمه سال صمیمی نبودیم با هم 

گیرم من دارم بد قضاوت میکنم چون خواهر شوهرم 

اینهمه خانم هم که میگن حرف من درسته همه خواهر شوهر طرف هستند ؟؟؟؟

آخه موضوع اصلا غذا نیست عزیزم بقیه تاپیکو بخون لطفاً

بله خوندم براهمین میگم هر نظری بدی میشی مقصر 

فقط شنونده باش

نه داداشت نه زنش بچه ک نیستن جفتشون باید خودشونو از این روابط سم بکشن بیرون 

این رفت امدهای اکیپی همش دردسره 

حس میکنم زنداداشت هم میخواد از سر کنجکاوی تو جمع باسه هم میخواد توجه شوهرشو داشته باشه 

برادرتم قطعا توجه بیش از حد ب اون خانم کرده ک زنش لج کرده 

خیلی سخته واقعا

اخه اصلا به شما ربطی نداره که بخواد برات سخت یا آسون باشه . لطفا تو رابطشون دخالت نکن اگه نمیتونی یه راهنمایی درست کنی صرفا شنونده باش ‌ خودتم اگه با شوهرت دعوات میشد  براش غذا نمیگفتی.  چهار تا حرفم بهش میزدی . زن داداشت چقدر احمقه که شما رو دوست خودش میدونسته . هر چقدرم عاشق داداشت باشی  مطمئن باش اونا به هم نزدیک تر و برای هم عزیز ترن پس لطفا الکی جبهه نگیر 

خب آدم عاقل اگه به همسرش شک کنه یا از رفتارش ناراحت باشه در رابطه با یه خانم عقل حکم می‌کنه دیگه با ...

هر جور داستان رو زیر و رو کنی ازش به خیانت زن داداشت نمیرسی 

اگه باهاش سر و سر داره ارتباط قطع بشه که کمتر احتمال لو رفتنش هست

یعنی کار خوبی کردم چیزی نگفتم پس

از من بهشما نصیحت هیچ وقت دیگه نذار این اتفاق تکرار بشه با هم صمیمی هستین درست ولی دیدی داره در مورد روابط زناشویی شون به تو اطلاعات میده بحث رو وض کن اینجوری رابطتون خراب میشه ذهنیتت بهم میریزه . داداشت هر وقت اعلام نیاز کرد به کمک اونجا دست به کار شو وسلام

اخه اصلا به شما ربطی نداره که بخواد برات سخت یا آسون باشه . لطفا تو رابطشون دخالت نکن اگه نمیتونی یه ...

اصلا ربط به غذا نداره 

ضمنا من تا حالا نشده به خاطر بحث غذا درست نکنم و ... 

شاید خیلی بد با همسرم دعوا کنم ولی دلم نمیاد گرسنه بمونه اونم با شغلی که برادر من داره

هر جور داستان رو زیر و رو کنی ازش به خیانت زن داداشت نمیرسی اگه باهاش سر و سر داره ارتباط قطع بشه که ...

من اصلا دلم نمیخواد به همچین چیزی برسم 

الآنم دقت کنی اکثرا میگم از سر لجبازی داره اینکارو می‌کنه ولی کارش درست نیست و بهتره کلا ارتباط رو قطع کنه