وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
والا من یه خواهر دارم همش میزنیم تو سر هم دیگه و بحث و دعوا داریم اون دهه نودیه من هشتادی
تازه من ازدواج کردم بچه ام دارم ولی بازم جنگ میکنیم خیلی کاراش رو مخمه نمیتونم راحت باشم خونه مامانم بخاطر اون هی اعصابم خرد میشه
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی انشاءالله یه همسر خوب گیرت بیاد که همیشه هواتو داشته باشه
عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر. بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
یه خواستگار یکی از همکارای خواهرم فرستاده یعنی از هیچ چیز این پسره خوشم نیومد فقط شغلش خوب بود بعد خواهرم پیله کرده تو آدم مشکوک و بد دلی هستی چرا قبولش نمی کنی
حالیش نمیشه که...چند روزه بابت یه موضوع دیگه استرس دارم نمی بینه نمی گه چرا حالت خوب نیست نمیگه چرا شبا نمی خوابی ...اون وقت برای یه آدم بیخود اعصاب منو خراب می کنه