2777
2789
عنوان

جنسیت بچه😐باور نمیکنم بخدا

168 بازدید | 6 پست

باور نمیکنم تو این دوره زمونه هنوزم کسایی باشن که به این موضوعات احمقانه اهمیت بدن ...

البته که از پشت کوه اومدن و انسان اولیه بودن خودشونو ثابت میکنن چون تو عهد بوق باید سر زمین کار میکردن و صبح تا شب کارگری و حمالی و ازونجا که پسر بهتر کار میکرد ترجیحشون بر این بود!!! 

خواهرای من به حق این شبای عزیز به خودتون بیاین 

به جای این اراجیف قوی بشید 

به جای اشک ریختن فکر کنید ...رشد کنید 

خودتونو محتاج پول ‌و عاطفه هیییح مردی ندونید 

انقدر قوی باشید ؛ شجاع باشید ؛ روی پاهای خودتون وایستید که صدتا مردم حریف شما نشه و دخترتونم هیمجوری بار بیارید

بهش بگید که اگه روزی کنار مردی ایستاد فقط و فقط باید از روی عشق باشه نه احساس نیاز!!!! همینقدر با قدرت 

جمع کنید خودتونو توروخداااا

یکی ام مثل من از شدت استرس زایمان زودرس فراموش کردم جنسیت بچه چی بود حتی لوازم براش نخریدم فقط روز شب دعام اینه ب ۳۶ هفتگی برسم

التماس دعا دوستان

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه شما داری اینطوری از جنس دختر دفاع میکنی نشون میده خودتونم تا حدودی این تفکر رو دارید چون اگه واقعا براتون فرقی نداشته باشه متوجه میشد که جنسیت بچه هم یه چیز سلیقه ایه و ممکنه کسی نسبت به ی جنس حس بهتری داشته باشه و نیاز به دعوا نداره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اینکه شما داری اینطوری از جنس دختر دفاع میکنی نشون میده خودتونم تا حدودی این تفکر رو دارید چون اگه و ...

نه عزیزم ...

من از جنس دختر دفاع نکردم من خودم یک دختر دارم و ازونجا که احتمالا دوتا بیشار نتونم بچه بیارم خودمم ترجیح میدم دومی پسر شه که از هر کدوم یدونه داشته باشم ...اگه اولی پسر بود این یکی رودوست داشتم دختر شه ...

ولی بخدا بعضیا خیلی تفکرات مریض گونه دارن و ضعف خودشونو پای جنسیت خودشون میذارن از دست اونا حرص میخورممم