2777
2789
عنوان

خو ک پسر همسایمون

280 بازدید | 16 پست

وای تایپکو چرا میبندن خب منم میخام درد و دل کنم پسر همسایمون که اهل افغانستانم بوده چهار خونه اونوریمون میگیره خودشو از بالا خونشون میندازه پایین تا میرسم بیمارستان جونش رو از دست میده همیشه میرفتم مغازه یا مدرسه اینو میدیدم داره به گربه غذا میده و نازشون می‌کنه مهربون بود قیافشم خوب بود مامانم که از همسایه ها پرسیدن گفتن چن سالی افسرده بوده همیشه هم به مامانش می‌گفته چرا افغانی بدنیا اومدم یا مگه ماها چیکار کردیم و همیشه مسخرش میکردن گرفته خودشو متاسفانه ک ش ته واقعا دلم سوخت براش بنظرم بچه هامون هیچ گناهی نکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا 

من هم دیدم مسخره کردن رفتم معازه یه پسر بچه ۱۰ساله اومد صاحاب نغازه بعد اینکه باهاش حساب کرد کلی بد و بیراه گفت بهش 

پسر بچه گریش گرفت رفت 

صاحب معتزه واقعا اگر دلنگران بود پس چرا از بابت اونا سود میکنه؟این دل شگستن ها هم جواب داره