2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 67 پست
بخدا فوبیا گرفتم از بس ابنجا گفتن با کا .....هم باردار شدن پس چیکار کنیم قرص هم که قلابی شدن آیودی ه ...

اینا کا ن دوم پاره شده قرص خورده ولی باردار شده

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید
بله عزیز

روزی بچه های کار کجاست پس

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم الان قلبم ریخت. آیودی و قرصو هزار نفرو شنیدم باردارشدن من میخوام التماس شوهرم کنم بره لوله ...

اخه کار سنگین میگن کنند خوب نیست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من دارم میگم خدا به خانواده روزی میده چه ربطی داشت

والا ما هزاران مورد دیدیم که نداد

این حرفای پیرزنی واسه قدیم بود

خدا روزی میده چیه! خدا عقل و اختیار داده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الکی میگه راستم بگه بگو کاریه ک شده باید زودتر بفکر میوفتادی الان قلبم داره من مخالف سقط نیستما اتفا ...

نه راست فکر نکنم دروغ بگه چون اصلا بچه نمی‌خواست شرایط هم نداشت چون بچه هاش مدرسه میرن همش دنبال درس مشق بچهاشه

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید
باشه شما درست میگی

صددرصد

واااا عقل و اختیار چیه؟؟؟؟ 😂😂😂

همون چیزایی که بعضیا انگار ندارن😕😂

خود خدا هم از این حرفا تعجب میکنه🤣