2777
2789
عنوان

سوختگی بعد از لیزر موی زاید

502 بازدید | 60 پست

لطفا دوستانی که تجربه سوختگی دارن بیان 

نیاز به ترحم و اینا ندارم 

راهکار نیاز دارم 

چندروز پیش رفتم جلسه اول لیزر ی جای معتبر 

منتها خانوادگی پوست خیلی حساسی داریم 

و بیحسی زیاد زده بودم و انگار نفهمیدم سوختنمو

دستگاه الیژن پرو بود همه چی رو رعایت کردم زینک هم زدم ولی باز ...

موقع کار سوزش داشتم ولی قابل تحمل بود 

بعد از کار قرمز شدم

حالا هم سوخته و لکه بنفش شده مثل کبودی 

کل پا و شکمم

الان کاری به شکایت ندارم و قبلش امضا گرفتن 

فقط می‌خوام جای این ها بره 

دیگه نمی‌خوام لیزر هم برم برا اول و آخرم بود 

تورو خدا اگر کسی مثل من شده و خوب شده یا نشده بگه چه کرمی زده 

الان دوسه تا کرم ترمیم کننده و ... دکتر برام نوشته اما میترسم که بزنم و نره 

سرم شست و شو و... همه چی گرفتم فقط می‌خوام اینا نمونه 

بدنم بیریخت شده . تاول و اینا نداشتم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زایلاپی . گویا زیاد زدم

باید بعدش پوستت رو میشستی. بی حسی باعث سوختگیت شده .اگر میشستی و خشک میکردی بعد لیزر میشد اتفاقی نمیفتاد برات. الان هم نگران نباش اون بافت سوخته باید هر روز تخریب بشه با یه چیز زبر بعد ردش ترمیم کننده بزن .محصولات آردن خوبه .یه اسپری بدن هم داره اسمش یادم نیست فکر کنم سبوما بود کمک میکنه یه کم لایه برداری کنه

باید بعدش پوستت رو میشستی. بی حسی باعث سوختگیت شده .اگر میشستی و خشک میکردی بعد لیزر میشد اتفاقی نمی ...

گذاشتم فرداش شستم تو‌نت نوشته بود ۲۴ساعت بعد 

افسوس که زمان برنمی‌گرده عقب 

چیز زبر ممکنه بدترم کنه حتی لیف برام ممنوعه

باید بعدش پوستت رو میشستی. بی حسی باعث سوختگیت شده .اگر میشستی و خشک میکردی بعد لیزر میشد اتفاقی نمی ...

چندتا ترمیم کننده و ضد سوختگی رو دارم با هم ترکیب میکنم میزنم . خدا کنه جواب بده 

گذاشتم فرداش شستم تو‌نت نوشته بود ۲۴ساعت بعد افسوس که زمان برنمی‌گرده عقب چیز زبر ممکنه بدترم کنه حت ...

ببین توی سوختگی معمولا بافت رویی رو تخریب میکنن بعد با پماد ترمیمش میکنن. ولی در کل این پرسه زمان بره ولی خوب میشه به شرطی که بهش برسی .سرچ هم بکن ببین کرم ترمیم کننده چی خوبه

ببین توی سوختگی معمولا بافت رویی رو تخریب میکنن بعد با پماد ترمیمش میکنن. ولی در کل این پرسه زمان بر ...

با دو تا پزشک مشورت کردم یکیش که می‌گفت فقط زینک ولی دومی گفت ترمیم کننده اسکین وان و چندتا سوختگی 

حالا بازم می‌خوام برم پیش پزشکی که اپراتورش اینطورم کرد 

ببینیم حداقل پولمو برمیگردونن یا نه۸۰۰دادم

چندتا ترمیم کننده و ضد سوختگی رو دارم با هم ترکیب میکنم میزنم . خدا کنه جواب بده

کدوم قسمت از بدنته؟ و چندتاست؟ آخه اون اپراتور نگفت باید بشوری یا احتمالا اونم نمیدونسته

ببین توی سوختگی معمولا بافت رویی رو تخریب میکنن بعد با پماد ترمیمش میکنن. ولی در کل این پرسه زمان بر ...

ی سر فیس براش دارم یکم زبره بنظرم این خوب باشه اسمشو نمی‌دونم ی حالتی مثل سنگ پا هست ولی خیلی بهتر و نرم تر