2777
2789
عنوان

خونه مادرم سرم قرآن میخوندم که

91 بازدید | 5 پست

قرانو باز کردم وسط قرآن دیدم مادرشوهرم نوشته من و پسرش باهم ازدواج کنند و این نوشته ای که الان عکسشو میزارم رو زیر دعا نوشته بود 

من و همسرم چندین سال با هم دوست بودیم خودم همسرمو انتخاب کردم و الان هم دوسش دارم ولی وقتی این نوشته رو دیدم و توی نت سرچ زدم نوشته بود طلسم جذب زوج برای خانم ها خیلی ناراحت شدم که مادرش این چیزارو بلد بوده ما نمیدونستیم! 

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بچه ها من عکس میفرستم مینویسه به زودی منتشر میشود 

ینی چی

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلسمو مگه میزارن زیر قرآن

تو یه برگه نوشته بود گزاشته بود لای قرآن

تو یه برگه نوشته بود گزاشته بود لای قرآن

فکر نکنم طلسم باشه 

شاید آیه های ۴۹و ۵٠سوره ی شورا رو نوشته برای گرفتن حاجته 

مینویسن انگار روز ۲۵ماه رمضان میزارن زیر قرآن 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
فکر نکنم طلسم باشه شاید آیه های ۴۹و ۵٠سوره ی شورا رو نوشته برای گرفتن حاجته مینویسن انگار روز ۲۵ماه ...

ایه نبود