2777
2789
بچه ها من الان وسط حیات وحش افریقام یکی از اون مارهای غول پیکر دورگردنمه🐍🐍🐍🐍

ای خداااااا سقفای خونتون نیاد پایین صلوات

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
من الان یه سیگار تو دستمه با یه تیشرت پشمی کلاه دار یه شلوار لی چسب کوتاه با یه کفش اسپرت سفید با یه ...

شعرساختی😂😂😂😂 ببینم من اینارو4روزپیش گذاشتم دیوارمهربانی نکنه ازونجابرداشتی؟؟😂😂😂😂😂😂😂

مزاح بوداااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان یه سیگار تو دستمه با یه تیشرت پشمی کلاه دار یه شلوار لی چسب کوتاه با یه کفش اسپرت سفید با یه ...

الان دارم باپورشه م دور دورمیزنم توخیابون دیدمت یه بوق برات میزنم 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 

من لایه دامن مینی ژوپ مشکی وکفشا پاشنه بلند همون‌جوری کن سیگار پایه بلندمو بافندگی زیپو روشن میکنم ازبین جنازه ها رد میشم قدم زنان و اسلحمو تو جیب جلیقه ی خزم میزارمو رژ قرمزمو تو آینه چک میکنم 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
همین الان برد پیت زنگ زد خونمون  گفت بعد طلاق از آنجلینا خیلی تمها شده و میخواد بیاد خواستگاری ...

وا...برد پیت امروز خونه ی ما بود الانم  عین ی جوجو ناز خوابیده 😀😂😂 چرا دلوخ میگی 

🌸بی محابا بغلم کن وسط مردم شهر!به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد🌸
شعرساختی😂😂😂😂 ببینم من اینارو4روزپیش گذاشتم دیوارمهربانی نکنه ازونجابرداشتی؟؟😂😂😂😂😂😂😂 مزاح ...

😂😂😂😂😂اینا دروغه دیگه حرف تویم یه دروغ دنباله دارشه😋😂😂😂

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
الان دارم باپورشه م دور دورمیزنم توخیابون دیدمت یه بوق برات میزنم 

عه پری من اون سانتافه سفیده بودم که سرچراغ قرمز برات بوق زدم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
من لایه دامن مینی ژوپ مشکی وکفشا پاشنه بلند همون‌جوری کن سیگار پایه بلندمو بافندگی زیپو روشن میکنم ا ...

دروغاتونم خشنه!!!

آخه این همه ظرافت واسه یه زن زیاد نیست؟؟؟؟

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
😂😂😂😂😂 تازه تونی نی سایتی

اعتیاد آوره اینجا.چند ساله اینجا ام ولی عضو نبودم. مجردم هستم:| همسنام همه گیر لاین و بیتاک و اینستا ن من اسیر اینجا شدم   

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.