2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم حسسسساسسس!!! یکی دیگه هم گذاشته بود.

آره میدونم منم حساسم. آخه تا دیدم فکر کردم خود عاطیه خوشحال شدم بعد خورد تو ذوقم😑

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
وای من که اصلا حس مدارم دروغ بگم پسرم نیم ساعت پیش بیدار شده داره بازی میکنه فک میکنه روزه من خوابم ...

وای جدی؟؟خخخخ😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 عاشقشم ماچش کن

مگ کی خوابیده؟؟

همین الان برد پیت زنگ زد خونمون  گفت بعد طلاق از آنجلینا خیلی تمها شده و میخواد بیاد خواستگاری ...

برد پیت خواب و ارام نداره این وقته شب زنگ زده 

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
همین الان برد پیت زنگ زد خونمون  گفت بعد طلاق از آنجلینا خیلی تمها شده و میخواد بیاد خواستگاری ...

زود جواب ندی ها.

خیلی فکر کن.

یکمم طاقچه بالا بذار.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

وای اصلاقبولش نکنی ها بنظرم ارزشی نداره که بخوای باهاش ازدواج کنی لیاقتت بیشترازیناس😂😂😂😂😂😂😂😂 خودتودست کم نگیر

آره میدونم منم حساسم. آخه تا دیدم فکر کردم خود عاطیه خوشحال شدم بعد خورد تو ذوقم😑

دیگه ببخشید ما عاطی نبودیم خورد تو ذوقتون

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

نه بابابردپیت چیه مدیونی منی جوانی توحروم کنی 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی