2777
2789
عنوان

یه داروی ضد اضطراب که اعتیاد نداره چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 24 پست
مرسی عزیزم

قربونت 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زاناکس

به قول خودت سر جدت سرخود مصرف نکن

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

مرسی عزیزممیشه ناشتا خورد دیگه؟ صبح میرم سرکار جدیدا شدیییییییید مضطرب میشم بعد دچار نفخ میشم شکمم ص ...

سندرم روده تحریک پذیر داری دختر

دکتر گوارش برو

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم ، منم وقتی موقعیتم عوض بشه یا مثل شما سرکار جدید برم ،دچار پانیک و اضطراب وحشتناک میشم باید هم یه کلونازپام نیم بخورم تا آروم بشم و چند وقت طول می‌کشه که به محیط و شرایط جدید عادت کنم ،وقتایی که خیلی اضطرابم شدیده میخورم. منم پانیک و استرس بگیرم گلاب به روت دل‌پیچه و بیرون روی میگیرم

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
عزیزم ، منم وقتی موقعیتم عوض بشه یا مثل شما سرکار جدید برم ،دچار پانیک و اضطراب وحشتناک میشم باید هم ...

خیلی عذاب آوره درکم میکنی چقدر سخته😔

عزیزم شما کلونازپام نصف رو شب میخوردی؟

آخه میدونی نوشته مدت اثرش ۶ ساعته.

من ۱۲ شب بخورم تا شش صبح که اثرش رفته اینطوری.... من ساعت ۸ و نیم سرکارم اضطراب شدید میگیرم. 

گفتم شاید باید همون صبح قبل رفتنم بخورم، اگه خواب آلود نمیشم

یه سوال دیگه عزیزم

شما با این قرص دلپیچت خوب میشد؟ این صدای شکم از استرس، حیثیتمو میبره 

خیلی عذاب آوره درکم میکنی چقدر سخته😔عزیزم شما کلونازپام نصف رو شب میخوردی؟آخه میدونی نوشته مدت اثرش ...

گلم من آرامبخش میخورم دل دردم خوب میشه ، ببین اگه بدنت به آرامبخش عادت نداره صبح نخور چون خواب آلودت میکنه، مگه اینکه دوز نیم و هم نصف کنی بخوری، اگه هم شب بخوری اثر خواب آورش چند ساعته اما برای روز بعدش تا حدودی اثر آرام بخشی داره

داعم هم اصلا نخور، فقط توی این مواقع استفاده کن چون اعتیاد اوره

من چون بدنم عادت داره دوز نیم و توی مواقع وحشتناک میخورم وگرنه قلبم از اضطراب میترکه

شما گفتی توی محیط کار جدید اینجوری میشی تعجب کردم، اولین باره کسی و مثل خودم پیدا کردم.منم با شرایط جدید این حالات و دارم تا عادت کنم بهش

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
سلام عزیزم از فلوکسیتین میگی برام تاثیرش خوب بود یا نه؟

سلام عزیزم

والا فلوکستین به من نساخت، ولی داروهای دیگه که مشابهش بودن خوب بود برام مثل لگزوپرام و... 

کلا داروهای اعصاب همینن 

یه دارو به یکی میسازه و به یکی نه