2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد دیگرانو جذب میکنن

270 بازدید | 33 پست

انگار مهره مار دارن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

نخیرم چون جذابن😁♥️

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود من

بدون اینکه هیچکاری کنم

فقط و فقطم دلیلش اینه که ارزش خودمو تو توجه بقیه نمیبینم و برام مهم نیست کی هست کی نیست

هر جور شده خوش میگذرونم و بقیه هم تا ببینن این انرژی رو میگیرن که با این دختره خوش میگذره

کاربری مال ۲ نفره🦥

چقد منم 🤭

هرجا میرم بیخود جذبم میشن یه ساعت رفیق فابم میشن تو مدرسه هم خیلی جلب توجه هستم خودمم نمیدونم چرا خودشونم میگن چرا همیشه فازمخالفمونی ولی همونکاری ک تو بگی انجام میدیم اما بازم حرف گوش کنن😂♥️

وایییی یه سوال پرسیدم

حالا همه میگن من جذابم من جدابم

بابا همتون خدای جذابیتین خوبه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اعتماد به نفسقاطعیتبه جا حرف زدنخنده های کوتاه و حساب شدهرسا صحبت کردناهل شوخی و مسخره بازی جلف نبود ...

من اعتماد بنفس ندارم اما خییییلی شوخ طبع هستم و اهل خرف زدن اما الیته جایی که میرم برا اولین بار خجالتیم هسچکاری نمیکنم امابازم جذبم میشن چرا؟

اعتماد به نفسقاطعیتبه جا حرف زدنخنده های کوتاه و حساب شدهرسا صحبت کردناهل شوخی و مسخره بازی جلف نبود ...

ببین یه دخترخاله دارم همه تا میبیننش میگن چقد خوشگله چقد فلانه خوشگله ها ولی از اون بهتر زیاده ولی همه اینو میگن

ولی خیییلی زبون بازه

چون خودشونو دوست دارن همیشه اولویت با خودشونه اینی که میگم خیلی روش تمرکز داشتم و چندتا فامیل داشتیم عجیب همه جذبشون میشن منم رفتارشونو زیر نظر گرفتم فهمیدم اول و آخر خودشونو دوست دارن

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》
من اعتماد بنفس ندارم اما خییییلی شوخ طبع هستم و اهل خرف زدن اما الیته جایی که میرم برا اولین بار خجا ...

جذب شدن که فقط بخاطر ایجاد سرو صدا و پرحرفی نیست

اتفاقا خیلی اوقات شما ساکت و آرومی و جذبتون میشن👌

چون سکوت یه رمز و رازی داره با خودش کنجکاوی میاره