2777
2789
عنوان

میخوام برم خونه بابام

437 بازدید | 39 پست

برای عید لاهمسرم میخوام برم خونه بابام بمونم(۱۲ساعت فاصله هست)چون همسرم غریبه باهاش رودر وایسی دارن وبنده خدا ها مدام میخوان مرغ وگوشت درست کنن از طرفی بابام خودشون خیبی خرجشون زیاده شاید زیاد دستشون باز نباشه یکم پس انداز دارم بنظرتون باهاش یه کارت هدیه بگیرم بدم به بابام یا مرغ وگوشت وخوراکی؟

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت هدیه بهتره

شوهرت به هیچ وجه نفهمه فقط 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

اره .منم مثل شما راه دورم .میخوام برم پول میفرستم برا مادرم خرید کنه . کالابرگمم دادم بهش امسال چون یارانم باهاشه. میخوام تا یه ماه بعد عید هم بمونم شوهرم برگرده خودم خرج میکنن