2777
2789
عنوان

میخوام برم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز پدرتون غرور دارن خرید مرغ و گوشت کار زشتی ی کارت هدیه به مبلغی که در توانته بدید مادرتون بگید راستش میخواستم سوغاتی برات بخرم نمیدونستم چی بخرم عجبه ایم شد وقت نشد چیزی که سلیقت باش پیدا کنم اینم عیدی و سوغاتی ناقابل بنظرم اینجوذی ناراحت نمیشن

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️
عزیز پدرتون غرور دارن خرید مرغ و گوشت کار زشتی ی کارت هدیه به مبلغی که در توانته بدید مادرتون بگید ر ...

اره این بنظرم بهترین کاره چون وضع مالی بابام خوبه الان شرایط خاصی پیش اومده یکم قسطاشون زیاد شده بهشون فشار اومده وعادت به گرفتن وسایل وخوراکی ندارن از کسی

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
اره این بنظرم بهترین کاره چون وضع مالی بابام خوبه الان شرایط خاصی پیش اومده یکم قسطاشون زیاد شده بهش ...

همین کارو بکن عزیزم خرید گوشت اینطور که مگید قطعا پدرتون ناراحت میسه اینجوری هرجور که دلشون بخواد پولد خرج میکنن درضمن کار عادی خیلیا کارت هدیه میدن 

همین کارو بکن عزیزم خرید گوشت اینطور که مگید قطعا پدرتون ناراحت میسه اینجوری هرجور که دلشون بخواد پو ...

بنظرتون برا ۱۰روز چقدر معقوله به عنوان کارت هدیه بدم

بنظرتون برا ۱۰روز چقدر معقوله به عنوان کارت هدیه بدم

عزیزم راستش تو این گرونی بخوای حساب کنی خیلی

ولی شما میگید بودجتون محدود بنظرم همون ۲ ۳ تومن خوبه بیشترم بخوای بدی باید بفکر غرور خانواده خودتم باشی قطعا هرجوری شده جور میکنن که این ده روز پیش داماد آبروداری بشه لنگ پول شما یا از نظر پدرمادرتون دامادشون نموندن حس بدی میده بیشتر از این مبلغ

درضمن مگ نمیگی راه دورم ی روز برو خونه مادربزرگ پدر بزرگی عمه ای عموی 

عزیزم راستش تو این گرونی بخوای حساب کنی خیلی ولی شما میگید بودجتون محدود بنظرم همون ۲ ۳ تومن خوبه بی ...

درست میگید 

از طرفی تازه عروس ودامادیم خونه عمه وعمو رو باید دعوتمون کنن که بریم که احتمالشم هست دعوت کنن

درست میگید از طرفی تازه عروس ودامادیم خونه عمه وعمو رو باید دعوتمون کنن که بریم که احتمالشم هست دعوت ...

مبارکه باش عزیزم نگران نباش مطمعن باش انقدرم خونه پدرتون نیستید که اذیت شه ما که رسممون پاگشا همه دعوت میکنن