2777
2789
عنوان

کسایی که فیلر لب زدن لطفا بیان

111 بازدید | 16 پست

نیم ccبالا نیم cc پایین طبیعی میشه؟

خیلی درد داره؟

چند روز ورم داشت؟ کبودی هم داره؟

ژل سیافیل مناسبه؟

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

بله طبیعی میشه ولی سیافیل تاحالا نشنیدم ولی برای لب نورامیس و اودری عالیه خودم اینارو زدم....

کبودی و ورم تا چند روزه عزیزم؟

اولش خیلی ورم داره ولی در کل طبیعیه پس؟

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله طبیعی میشه به شرط اینکه کار اون شخص خوب باشه .دردم داره دیگ ولی چند ثانیس .ورم و کبودی یه هفته داشت برا من اولین بار از دفعه های بعد نداشتم دیگ . من اودریم زدم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

نورامیس زدم نیم بالا نیم پایین اصلا درد نداشت اما بعدش که اومدم خونه یکمی درد داشت تا دو روز که اونم قرص میده بخور بهتر میشه دردش آبم زیاد بخور برای من که جذب شد باید برم ترمیم چند روز دیگه

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

نورامیس زدم نیم بالا نیم پایین اصلا درد نداشت اما بعدش که اومدم خونه یکمی درد داشت تا دو روز که اونم ...

طبیعی شده بود؟ اولش که تزریق میکنن ورم زیاده و بعد چند روز خوب میشه؟

کبودی و ورم تا چند روزه عزیزم؟اولش خیلی ورم داره ولی در کل طبیعیه پس؟

اولش آره طبیعیه ورمششش حداقل تا یکهفته ورم داره خیلی کم درد داره ولی هرکسی دردش متفاوت هست...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
طبیعی شده بود؟ اولش که تزریق میکنن ورم زیاده و بعد چند روز خوب میشه؟

برای من یک هفته کشید هم ورمش خوب شد هم کبودی 

اره طبیعی شد خیلی ناز شده بود حیف جذب شد البته میگن ترمیم بری بهتر میشه بار اول کلا جذب میشه

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

برای من یک هفته کشید هم ورمش خوب شد هم کبودی اره طبیعی شد خیلی ناز شده بود حیف جذب شد البته میگن ترم ...

من خودم لبم متوسطه واسه برای فرمدهی میخوام موقع خنده اطراف لبم نازک میشه نمیدونم تزریق کنم یا نه😁

برای من یک هفته کشید هم ورمش خوب شد هم کبودی اره طبیعی شد خیلی ناز شده بود حیف جذب شد البته میگن ترم ...

بعد چند وقت جذب شد عزیزم؟

اره خدایی خوب بود باز جای خوب برو نری بد بشه من فحش بدیا دختر 😂

میخوام بزنم دعا کن بهم بیاد 😂