2777
2789

سلااام😁

انقد تاپیک خیانت زیاد شده تو نینی سایت که همه مجردا کابوسشون شده ازدواج

این تاپیک فقط مخصوص کسایی که شوهرشون مَرده و خیانت ندیدن ازشون هیچوقت شاید بهمون ثابت شه هنوزم مَرد خوب هست

درضمن اینم بگین که احساس میکنین چه اخلاقیاتی از خودتون باعث شده تا شوهرتون وفادار بمونه

ممنون از همه دوستانی که شرکت میکنن تا این چهره منفوری که از اردواج ساختن از بین بره🩷

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من خیلی آقاست البته اینکه  منم خانم خوبی هستم بی تاثیر نیست

۱۶ ساله زندگی مشترک خوب داریم 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

الحمدلله من خیلی راضیم از همسرم خدا هم ازش راضی باشع

ذاتش خوبه خدا شناس و مومنه

ربطی به من نداره 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

شوهرم سر به زیر هست  اهل نماز روزه و تا دیدم به زنها نگاه نمیکنه

بشدت اهل گفتگو هستیم و مشکل ها رو باهم حل میکنیم

خیلی به فکر حق الناس هست و اعتقاد داره خیانچ در مرحله اول شکست دل طرف مقابله

و البته حتی تو رابطه خودمون بد میدونه که تمام فکر و ذکر شهوت باشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

اینجا رو زیاد جدی نگیر، دیگه تمام مردها هم خائن نیستن که، شوهر من، داداشام، پدرم، اطرافیانم تا حالا خدارو شکر همچین چیزی نبوده، ضمنا بستگی به ذات مرد داره، وگرنه هستن مردانی که زیباترین و کاملترین زن رو دارن اماباز خیانت میکنن 

شوهرم خیانت نکرده

۱۰ ساله

از همون اول خودمو مشتاق سک   س نشون دادم و همیشه به خودم میرسم و سعی میکنم براش شوخ و شیطون باشم و بهش توجه میکنم و براش کادو میخرم و البته ازش سرم

ولی ذات باید درست باشه

اگه ذات مرد خراب باشه، زنش فرشته هم باشه، گند میخوره

من کاری نکردمذاتش خوبه برادراشم خوبن دین و ایمانشم خوبه

یعنی مذهبیه همسرتون؟ 

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

خانواده خیلی مهمه

مادرشوهرم ماهه،خیلی بچه هاش خوب هستن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

با این اخلاقی که من دارم هرکسی دیگه بود خیانت نمی‌کرد سریع طلاقم میداد 

شوهر من ذاتش درسته

درست تربیت شده 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

یعنی مذهبیه همسرتون؟

نماز میخونه روزه ام میگیره به اخرتم اعتقاد داره اهنگ گوش میده اهل بگو و بخند و تفریحه به روز لباس میپوشه نمیدونم مذهبی میشه یا نه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
با این اخلاقی که من دارم هرکسی دیگه بود خیانت نمی‌کرد سریع طلاقم میداد شوهر من ذاتش درسته درست تربیت ...

قبل ازدواج میدونستی این قضیه رو؟ 

که ذاتش خوبه

یا بعد ازدواج فهمیدی

اگه بخوام دقیق سوالمو بپرسم اینه که چطور بفهمیم یه مرد ذاتش خوبه یا نه(قبل ازدواج) 

همسر من خیلی آقاست البته اینکه منم خانم خوبی هستم بی تاثیر نیست۱۶ ساله زندگی مشترک خوب داریم

میشه یکم درمورد کارایی که تو خونه میکنین بگین

یعنی طرز رفتار کردن

اخلاق با فامیل شوهر

با بچهاتون اگه دارین

و...