2777
2789

ینی چی ؟ بنظرتون؟ 

خیلی نسبت به من بی تفاوت هست . چند روز پیش حسابی اعصابم بهم ریخت گریه کردم 

دعوا کردم 

ولی عین یه زندگی عادی رفتار میکنه رفت وامدش یا با بچه ها بازی میکنه اصلا انگار نه انگار 

امشب بازم پیش کشیدم یعنی هرچی به دهنم اومد گفتم نسبت به خانواده ش خواهراش حرفای خیییییلی بدی زدم مطمئنم اگه قبلا یه اپسیلون اینارو میگفتم غوغا می‌کرد 

ولی هیچی نگفت الانم نشسته فیلم میبینه با بچه ها بازی میکنه میخنده

خیلی حرص میخورم خیلی زیاد .اصلا ناراحتیم مهم نیست حتی نمیاد بگه چته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونه حرصت درمیاد و داره اینکارو میکنه 🙂

خدایاشکرت بخاطر وجوت ، خدایاشکرت که هوامو داری ، خدایاشکرت که سالمم ، خداروشکر بابت خانواده ام ، خدایاشکر بخاطر همه چیزهای جزئی ، خدایاشکر بخاطر هرچی که دادی و هرچی ک قراره بدی ، ❤️خدایا توکل‌میکنم بهت چون میدونم تنها تویی که واقعا دوستم داری و قلبم و‌ نمیشکنی ، تو خدای منی همه چیزمی من باورت دارم ، عاشقتم خدا  ❤️🎀 🧸عزیزم تا خدا هست از هیچی نترس و نگران هیچی نباش 🎀🧸

مریضی فک‌میکنی بقیه ام باید مثل خودت مریض باشن ولی حیف اون آقا که گیر تو افتاده

ربطی نداره مال منم اینطور بود فهمیدم داره خیانت میکنه میومدم تاپیک میزدم میگفتم اینطوره میگفتن وااای بیچاره پسره بدبخت ک گیر ت افتاده و فلان منم عذاب وجدان میگرفتم میرفتم منت کشی و خودمو کوچیک میکردم پیشش نگو دلش پیش یکی دیگه بوده

مریضی فک‌میکنی بقیه ام باید مثل خودت مریض باشن ولی حیف اون آقا که گیر تو افتاده

این فقط وانمود کردن و حرص دادن طرفه.

اگه میخواست کار خوب کنه میتونست ارومش کنه و باهاش در مورد مسئله حرف بزنن

وقتی دل یکیو مدام بشکنی دیگه از یجا به بعد براش هیچ معنی ای نداریمتاسفم امیدوارم مشکلتون حل شه عزیزم

دل نداره اون 

کوه یخه 

از اول که ازدواج کردیم حتی یکبار هم یه دوستت دارم به من نگفته . من فکر میکردم باشه اگه نمیگه من احتیاجی ندارم منم دیگه نمیگم . ولی من گاهی کم میارم . دلم میخواد یه زن باشم 

تا کی مثل خواهر برادر زندگی کنیم تو یه خونه تا کی

ربطی نداره مال منم اینطور بود فهمیدم داره خیانت میکنه میومدم تاپیک میزدم میگفتم اینطوره میگفتن وااای ...

اون از عذاب وجدانش بوده که هیچی بهت نمیگفته

ولی هستن کسایی که یه ذره درک و شعور دارن و میدونن نباید همه چیو با بحث حل کرد اونم جلوی بچه