2777
2789

پدرم میخواست مجبورم کنه ازدواج کنم 

پسره عموزادمه 

زیر بار نرفتم 

همش بهم میگه یا ازدواج میکنی باهاش یا جات تو خونه من نیست 

نمیدونم پسره منو از کجا دیده خبر مرگش خوشش اومده ازم 

آخه من با فامیل قطع ارتباطم 

هیچ چیز بدتر از اجبار نیست 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سالم گذشته عمو زاده هه ول نکرده

نه مرتیکه کنه

گمونم بابام امیدوارش کرده

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

برا چی بابات گیر داده باید ازدواج کنی باهاشش ؟ یعنی عقلش نمی رسه ازدواج زورکی اون زندگی زندگی نمیشه ...

نمیدونم حقیقتا 

نه اگه عقلش میرسید یسال زندگی منو جهنم نمیکرد که مجبور شم قبول کنم زن فامیلاش بشم 

منم مورد اینجوری داشتم هم بابامو هم باباشو هم خود پسره رو ضایع کردم نشستم سر جام

کاش ضایع کردن جواب بود 

وضع من به کتک و ... هم رسید زیر بار نرفتم 

چقد روزای بدی رو گذروندم 

الان سرکارم کمتر خونم از دستش یکم راحت ترم

محترمانه به بابات بگو ، جای من تو همین خونه است و با کسی که نمیخوام ازدواج نمیکنم..اگر منو نمیخواستی ...

گفتم اینارو 

همیشه بهش میگم 

دریغ از ذره ای عقل و منطق

خودت پسره رو پیدا کن بگو نمیخوامت پیگیر نباش

پسره شک ندارم فهمیده

بابام و باباش معلوم نی این اصراراشون برای چیه 

بحدی سرش بابام اذیتم کرد که مامانم که ازم متنفره هم دلش سوخت برام گفت راحتش بزار