2777
2789
عنوان

خب خب بیاین کارت بکشم

422 بازدید | 70 پست

هر کسی قشنگ نیت کنه جواب میدم مثلا بگه درباره احساسی یا نیتش واضح گفت6 بشه من هر چی تو کارت بیافته میگم 

شمام اینو جدی نگیرید 

تحقق شد لطفا اعلام کنید یا حرفام درست بود بهم بگیید

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما امسال سرمون کلاه رفته از سه طریق مختلف ب مبلغ یک میلیارد تومن و درگیر دادگاه و شکایتیم

میخام ببینم این پولها برگشت دارن؟

کلا اوضاع مالی مون روبراه میشه؟

الان خیلی خیلی وضعیت بدی داریم

سلام میتونی برای منم بگیری

نیت؟؟

قشنگ بگید درباره چی من هعی یکی یک الکی ریپ نزنم عزیزم 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
نیت؟؟قشنگ بگید درباره چی من هعی یکی یک الکی ریپ نزنم عزیزم

عزیزم نیت من این هست که ‌.مطصفی ،به منم پیشنهاد از دواج وخواستگاری میده ؟؟حالا خودش یا مادرش  بگه

اسم من ستایشه

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

ما امسال سرمون کلاه رفته از سه طریق مختلف ب مبلغ یک میلیارد تومن و درگیر دادگاه و شکایتیممیخام ببینم ...

زنی متاهل با پوستی روشن با حروف اسمی آ و ر یا آ د  ناامیدی ولی واست افتاده اوکی میشه ناامید نباش استرس نداشته باش و شب بیداری داری قرص میخوری اما درسن میشه

نظرتون رو برام بگید

موفق باشین