2777
2789
عنوان

ساسی مانکن

| مشاهده متن کامل بحث + 3496 بازدید | 88 پست
تتلو صداش قشنگه بله ولی اهنگاش فقط فوحشه

آهنگ درست حسابی هم داره، در هر حال نمیگم خوبه ولی واقعا هم لول ساسی نیست ، اون واقعا استعداد و هنر تو وجودش بود حالا یجاهایی هم دیگه به بیراهه رفت ولی این به نظر من اصلا هنرمند نیست کلا حاشیه سازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوش نمیکنیم 

الکی هم این بیعار و بی هنر رو بالا نمیبریم

چه خبره انقد تاپیک 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

خدا به زمین گرمش بزنشونکه به امام ما شیعیان توهین کردند

وا توهین کردن؟ چی گفتن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

نه بابا اصلا دوست ندارم زندگیم اونطوری باشه ما پشت پرده نمیدونیم چیه به خاطر پول شاید اون حرفارو میز ...

ببین آرام هر جور بخواد میگرده هر تیپی . همه کاری هم میکنه آخر کار هم بهش میگن ملکه ... اونوقت من روسریم ی ذره عقب باشه میشم ج....