2777
2789
عنوان

ساسی مانکن

| مشاهده متن کامل بحث + 3502 بازدید | 88 پست
اسم امام اونم هستبه هر حال اونم مسلمونهمن تایید نمیکنم کارشو ولی ادم چه میدونه ته دلش چی میگذرهاگر ت ...

آها باشه.

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خدایاکی میخاد دیگه اسم ساسی و زن سپهر حیدری رو فیتلر کنن نی نی یار ها😵😩😩😩😩😩از ب ...

چرا دلتون میخواد نسبت به همه مسائل بی تفاوت باشین؟

بی تفاوت بودن خوب نیس

خب گوش نده

گلی با احترام بچه نمیگه این بده اون خوبه ممکنه همون تو گوگل بالا پایین بشه آهنگش بیاد گوش بده تو مدرسه بشنوه یاد بگیره پس بی تفاوت رد نشیم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

اسم امام اونم هستبه هر حال اونم مسلمونهمن تایید نمیکنم کارشو ولی ادم چه میدونه ته دلش چی میگذرهاگر ت ...

حرفتون مثل اینه که من به شما توهین کنم بعد بگم شما حق نداری با من برخورد کنی حق نداری قضاوتم کنی از کجا میدونی تو دل من چه خبره ؟ 

دوست عزیز کسی کاری به دل دیگران نداره چون اصلا دل مهم نیس مهم اینه که شما چی میگی و چه رفتاری می‌کنی ، در ثانی چه مسلمونیه که قوانین اسلامی رو زیر پا میزاره😐

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

الهی که از روی زمین محو و نابود بشن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین