من بدم میاد از اینکه شوهرم بکشه خیلی بدم میاد بدم میاد از زندگی با همچین آدمی
ببین بارداری هورمونات حساست کرده من خودم سیگاریم متاسفانه اما کسی بگه نکش حاضرم طرفو بزارم کنار سیگارو نه توام عرصه رو بهش خیلی تنگ نکن در این باش که جلوت حق نداشته باشه سیگار بکشه و دود و اسیب سیگار بتو نرسه چون ترکش واقعا بخدا خیلی سخته وگرنه مطمعن باش اون عاشق تو و بچتونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه چیزی بگم🙈🙈🙈منم مثل تو بودمو ناراحت از سیگار کشیدن همسرمتا تابستون یه فشار عصبی بهم وارد شدو رف ...
آخه چرا باید با سیگار آروم بشین؟ چرا به این فکر نمیکنه که بچش به یه پدر سالم نیاز داره نه یه پدر سیگاری خیلی برای بچمناراحتم خیلی حس میکنم اگه به دنیا بیاد ما اونو بدبخت میکنیم
یه مدت بود اصلا بو نمیداد نفسش اصلا اما الان باز بو میده قشنگ بوی سیگار و حس میکنم
باورت میشه من بعد از 7سال فهمیدم شوهرم سیگار میکشه حتی یکبار هم بوش رو نفهمیدم کاری میکنن نفهمیم .آنوقتها حال الان شما رو داشتم ولی الان میگم ب درک بکشه تا جونش دراد
هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!