2777
2789
عنوان

فکر کنم شوهرم دوباره داره سیگار می‌کشه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 33 پست
من بدم میاد از اینکه شوهرم بکشه خیلی بدم میاد بدم میاد از زندگی با همچین آدمی

ببین بارداری هورمونات حساست کرده من خودم سیگاریم متاسفانه اما کسی بگه نکش حاضرم طرفو بزارم کنار سیگارو نه توام عرصه رو بهش خیلی تنگ نکن در این باش که جلوت حق نداشته باشه سیگار بکشه و دود و اسیب سیگار بتو نرسه چون ترکش واقعا بخدا خیلی سخته وگرنه مطمعن باش اون عاشق تو و بچتونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم🙈🙈🙈منم مثل تو بودمو ناراحت از سیگار کشیدن همسرمتا تابستون یه فشار عصبی بهم وارد شدو رف ...

آخه چرا باید با سیگار آروم بشین؟ چرا به این فکر نمیکنه که بچش به یه پدر سالم نیاز داره نه یه پدر سیگاری خیلی برای بچم‌ناراحتم خیلی حس میکنم اگه به دنیا بیاد ما اونو بدبخت میکنیم 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره ولی ترک کرده بود یه مدت خیلی زیاد

خو قبلاً می‌کشیده ترک کرده الان تاکید کن ترکش کنه بگو بدت میادبگو پول اون سیگار می‌تونه بده واسه زندگی اش خرج کنه نه لحظه دودش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

هنوز یک سال نشده می‌دونی چون هنوزم دوسش دارم برام مهمه می‌دونی کاش بچه نداشتم حامله نبودم می‌تونستم ...

خوب همون تازه ازدواج کردی عزیزم چندسال دیگه به خاطر حرصهایی که الان میخوری پشیمون میشی .بعدم اگ اعتیاد نداره سیگار اشکال نداره ایقد حرص نخور ارزش ندارن حتی بهترین مردها .حالا بزار چند سال دیگه چهره واقعیش که دیدی میفهمی چی میگم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
ببین بارداری هورمونات حساست کرده من خودم سیگاریم متاسفانه اما کسی بگه نکش حاضرم طرفو بزارم کنار سیگا ...

ولی من بخاطر سلامتی خودش و اینکه بچمون یه پدر سالم داشته باشه دارم حرص میخورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه مدت بود اصلا بو نمی‌داد نفسش اصلا اما الان باز بو میده قشنگ بوی سیگار و حس میکنم

باورت میشه من بعد از 7سال فهمیدم شوهرم سیگار میکشه حتی یکبار هم بوش رو نفهمیدم کاری میکنن نفهمیم .آن‌وقت‌ها حال الان شما رو داشتم ولی الان میگم ب درک بکشه تا جونش دراد 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
باورت میشه من بعد از 7سال فهمیدم شوهرم سیگار میکشه حتی یکبار هم بوش رو نفهمیدم کاری میکنن نفهمیم .آن ...

بچه هم دارین شما؟ بچتون می‌دونه باباش سیگار میکشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مطمئن باش سیگاریها از ما سالمترن هیچیشون هم نمیشه تو حرص نخور خودتو مریض میکنی همین آدم میگه تو مریضی نمیخوامت

توام کاملا حق داری اما مطمعنا اون سر لج از تو نمیکشه اعتیاده سیگار خیلی زیاده و نمیشه راحت کنارش گذاشت ولی انشالله حل میشه

توام کاملا حق داری اما مطمعنا اون سر لج از تو نمیکشه اعتیاده سیگار خیلی زیاده و نمیشه راحت کنارش گذا ...

ممنونم عزیزم ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه هم دارین شما؟ بچتون می‌دونه باباش سیگار میکشه؟

آره 3تا.نه نمیدونن چون جلو ما نمیکشه همینش خوبه منم دیگه ب روش نمیارم ک عادی نشه براش جلو ما بکشه 

آره 3تا.نه نمیدونن چون جلو ما نمیکشه همینش خوبه منم دیگه ب روش نمیارم ک عادی نشه براش جلو ما بکشه

می‌دونی اصلا خوابیدن کنارش برام سخته وقتی بو میده حالم بد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40