2777
2789

که باور میکنی ولی یهو  سوتی میدن  .خدا میدونه شوهرم چقد دروغ بهم گفته و من ساده باور کردم تپش قلب دارم الان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ادمای دروغگورو انقدر سوال و جواب میکنم تا یه جا سوتی بدن

از اولم سر این موضوع میدونستم داره دروغ میگهسوال جوابش کردم به داستانی دروورد که دیگه چیزی نگفتم تا یه ساعت پیش به روش اوردم  

وای دقیقا!

بیا تعریف کنم بخندی

یکی از دوستام طرفدار علی یاسینی بود

میومد میگفت رفتم کنسرت ردیف یک بودم همش بهم نگاه میکرد حتما از من خوشش اومده🤣

خیلی توهمی بود

بهش میگفتم فیلم بفرست ، میگفت فیلم نگرفتم آخه😂

یه بار تعریف میکرد میگفت رفتم بهش گردنبند کادو بدم بهم گفت چشماتون خیلی قشنگه ، بعدش برام چشمک زد😂

نمیخوام به یاسینی توهین کنم چون خودمم بعضی از اهنگاشو گوش میدم ، اما آدمیه که یکم مغروره و عمرا این کارارو با دختر ۱۷ ساله انجام بده😂

یک عدد احمق هستم🎀

وقتی از کسی توقع دروغ نداری چطور تشخیص میدی

اشتباه همینجاست عزیزم 

از هیچکس هیچ توقعی نداشته باش ادمارو مثل خودت صافو ساده نبین رفتاراشونو خرفاشونو باهات زیر نظر بگیر یکی دوتا کن میفهمی خودت 

این منم از همه جا وا مانده….                                             

وقتی از کسی توقع دروغ نداری چطور تشخیص میدی

ببین باید یه مدت با اون ادم در ارتباط باشی یا اعضای خانواده و نزدیکان باشن و صبر به خرج بدی و حالتاشو زیر نظر بگیری تا بفهمی داره بهت دروغ میگه اون یکی داره حسودی میکنه 

عزیزم اخه ایشون ۱۷سالشونه و شاید اقتضای سنش باشه نه یه مرد ۳۸ساله

ببین من خودم مادرم همیشه میگه ربطی به سن نداره

حالا اون که دوستم بود باهاش قطع ارتباط کردم 

من خودم اگر توی موقعیت شما بودم انقد ازش سوال میپرسیدم تا یه جا سوتی بده بعدشم سوتی خودش رو بهش میگفتم تا ببینم چه واکنشی داره

بازم هرچی که خودت میدونی ، بهترینا برات ارزو دارم✨

یک عدد احمق هستم🎀

اشتباه همینجاست عزیزم از هیچکس هیچ توقعی نداشته باش ادمارو مثل خودت صافو ساده نبین رفتاراشونو خرفاشو ...

هیچ وقت نمیتونم و نمیخوام دروغ بگم حتی بلد نیستم بگم تابلو میشم اگه بگم . اونوقت چرا بعضیا بخاطر مسائل الکی خیلی راحت داستان بافی میکنن 

من حرف که دروغ باشه 

همون لحظه متوجه میشم

معمولا چیزی نمیگم

اگه ادامه دار بشه متنفر میشم.

همیشه سادگی و صداقت رو دوست دارم

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج