2777
2789
عنوان

زیارت آل یاسین

264 بازدید | 24 پست

سلام دوستان به نیت حاجت شما زیارت آل یاسین میخونم هر کسی حاجت داره اعلام کنه و اینکه لایک میکنم یعنی میخونم شما هم واسه من دعا کنید مشکلم حل بشه

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه برای کار پیدا کردن همسر منم بخونی

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

[QUOTE=51756621]برای من گلم...انشاءالله این ماه مامان بشم...انشاءالله مشکل توهم حل بشه به حق حضرت زهرا س[/QUOTE

حتما گلم......انشاالله یه بچه سالم و صالح نصیبت بشه

ممنون که دعام کردی

برام بخون به نیت اینکه خدا بهم یه پسر سالم و صالح بده بتونم مهدی(عج) پسند تربیتش کنم منم برای حاجت شما ان شاالله فردا ۱۰۰ صلوات میفرستم هدیه میکنم به امام جواد(ع)

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
[QUOTE=51756621]برای من گلم...انشاءالله این ماه مامان بشم...انشاءالله مشکل توهم حل بشه به حق حضرت زه ...

فدات شم عزیزم منم برات صلوات گفتم....وهروقت رفتم امامزاده سیدابراهیم ع دعات میکنم.

پریسا۲۳ساله......
برای حاجت تو دلم ...برات 100تا صلوات میفرستم ان شاءالله شما هم حاجت روا شی

الهی که هر حاجتی داری بهش برسی ممنون که واسم دعا میکنی

منم  ب نیت شما ۱۰۰صلوات میفرستم شماهم ب نیت من رفع این وحشتی ک تو تنمه و استوار بودن زندگیم بخون

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅
حتما میخونم عزیزم انشاالله به همین زودی یه شغل خوب پیدا کنن 

ممنونم منم براتون صلوات فرستادم انشاءالله بزودی حاجت روا بشین

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین