2777
2789
عنوان

ازدواج مجددباوجودبچه باهمچین مردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد نه. خودتو و بچه حیف میشین دوباره .چندسال دیگه تحمل کن شاغل که شدی بعد میگی خداروشکر همچین ا ...

جوخونمون بده بخاطرآرامش دخترم میگم ازدواج کنم چون باحقوق پرستاری هم نمیشه خونه و وسایلش و ...خرید

هردوتاش

مامان بابام که ۱۵ سال پیش جدا شدن

بابام دست بزن داشته و اختلاف زیاد داشتن،مامانم بعد ۱۰ سال جدا شده

ازدواج بعدی بابام که خانمه یه بچه داشت هم بخاطر پر توقعی خانمه بهم خورد

چون خانمه توقع داشت همه امکاناتی که برای من هست برتی دختر خودشم باشه و هنوز عقد نکرده توقع داشت بابام واسش ماشین و گوشی خوب بخره

بابامم که زیر بار نرفت و منم که نمیذاشتم زیر بار بره😂

مامان بابام که ۱۵ سال پیش جدا شدنبابام دست بزن داشته و اختلاف زیاد داشتن،مامانم بعد ۱۰ سال جدا شدهاز ...

مامانت ازدواج کرده ؟ ولی اون که توقع داشته امکانات برای دخترش باشه پرتوقعی نیست ولی ماشین وگوشی پرتوقعیه

جوخونمون بده بخاطرآرامش دخترم میگم ازدواج کنم چون باحقوق پرستاری هم نمیشه خونه و وسایلش و ...خرید

ن گلم حقوقش برا شما و دخترتون کافیه حالا خرید که نه ولی میشه اجاره کرد  در ثانی الان اکثر پرستارا دوجا کار میکنن اونم با چنتا بچه شماهم میتونی این کارو بکنی. نهایت دو سال دیگه تحمل کن دخترت الان بچس  خیلی متوجه نمیشه . مردی  که با بچه  جدا شده شوهر خوبی به نظرم در نیاد  

مامانت ازدواج کرده ؟ ولی اون که توقع داشته امکانات برای دخترش باشه پرتوقعی نیست ولی ماشین وگوشی پرتو ...

اها یعنی بابای من برای من گوشی اخرین مدل ۱۰۰ میلیونی بخره بعد برای دختر اونم بخره؟

دختره خودش بابا نداره؟

بابای من تو بچگیم یبار منو پارک نبرد بعد خانم توقع داشت که پدر روزی ۲ ساعت دخترشون رو ببرن پارک

من با خانمه مشکلی نداشتم با خودش و دخترش خوب بود الانم با خواهرش رفیقم ولی من امکانات و اموالی که پدرم براشون زحمت کشیده و مال منه رو به کسی نمیدم😂رک گفتم اینو

مخصوصا یه دختر غریبه

مامانمم بخاطر من هیچوقت ازدواج نکرد

خب بنظرمن اگه امکانش هست دوباره بابابات ازدواج کنه بخاطرشما

وا

چرا ازدواج کنه؟😐

میخواسته دوباره با بابام ازدواج کنه پس چرا طلاق گرفته به نظرتون؟!

بابام که عوض نشده

من خودم اگر به خودم بود از بابام طلاق میگرفتم

بعد به نظر شما برگشت بعد از ۱۵ سال منطقیه؟

بعد از اینکه بابام دوباره ازدواج کرده؟

بابام که الان خودش تو رابطه است هیچی

روزی هم بخوان برگردن من نمیذارم

قبلنم نذاشتم خیلی هم عصبی میشم وقتی یکی میگه برگردن و اشتیشون بده چون به نظرم اونی که هنوز جایی برای برگشت داره اصلا از اول طلاق نمیگیره

گفتم اینوبهش گفت دخترم خونه مادربزرگش راحت تره

ی مشکلی هست به شما نمیگه......ببین دخترم ی کاری کن ...ی جوری تصمیم بگیر که خدای نکرده برای بار دوم پشیمون نشی وتو زندگیت شکست نخوری....تمام جوانب رو در نظر بگیر....الان دختر شما پیش شما راحته یا پیش مادرتون؟....بچه پیش پدرو مادرش راحته نه پدر بزرگو مادر بزرگ....چرا این آقا نمیخاد بچش بیاد پیشش.اگه بچشو نمیخاست میداد به خانوم سابقش....بچه رو اهرم فشار نگه داشته که یک روز همسرش بخاطر بچش برگرده...وگرنه دلیای نداره نه ه رو به مادرش داده...ونه پیش خودش اورده