2777
2789
عنوان

ازدواج مجددباوجودبچه باهمچین مردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 98 پست
بنظر من کسی که بچه نداشته باش خیلی بهتره باور کن همون بچه بقدری مشکلات درست میکنه که کافیه تا حاضرشی ...

خب وقتی خودش بچه داره چرا باید منتظر یه مرد بدون بچه بشینه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم...نظر شخصی من اینه....باز هم مهم نظر خودته

ببین شما میتونین باهم ازدواج کنید...بچهاتونم بیاریدپیش خودتون....اون دخترا فرشته ان....میتونید دلاتونو دریاکنید،برای این بچها پدرو مادر خوبی باشید...گناه دارن هم دختر گل شما وهم دختر این آقا...اینها یکبار تو زندگی کوچولوشون شکست عاطفی رو تجربه کردن....اصلا بینشون فرق نزارین.....شما به این بچها نگاه کنید خدا هم بشما نگاه میکنه.....من مشکلی تو این ازدواج نمیبینم.....فقط مهم اخلاقشه.......فقط اخلاق..باز هم اخلاق....آخر هم اخلاق و مرامو معرفت

عزیزم...نظر شخصی من اینه....باز هم مهم نظر خودتهببین شما میتونین باهم ازدواج کنید...بچهاتونم بیاریدپ ...

من ازخدامه بچه ها پیش خودمون باشن ولی فک میکنم این آقاازبچه خوشش نمیاد چون میگفت قبل جداییشون هم بچه رومیفرستاده خونه مادربزرگش بیشتراوقات

من ازخدامه بچه ها پیش خودمون باشن ولی فک میکنم این آقاازبچه خوشش نمیاد چون میگفت قبل جداییشون هم بچه ...

عزیزم در آینده این آقا میتونه با دختر شما کنار بیاد،وقتی بچه ی خودشو نمیخاد....بگو بیا بچهامونم کنار ما زندگی کنن شما براشون پدری کن و من مادری میکنم....بچها گناه دارن.....اونا خواهرهای خوبی میشن برای هم.......

جای من بودی جواب مثبت میدادی؟

صد در صد نه. خودتو و بچه حیف میشین دوباره .

چندسال دیگه تحمل کن شاغل که شدی بعد میگی خداروشکر همچین اشتباهی نکردم .  کار کردن  و مستقل شدن مشکلاتتو حل میکنه به خصوص پرستاری که رشته تخصصی هست .خودمم پرستارم